Antena Căutare

Chefi la cuțite, semifinala 17 octombrie 2023. Concurenții din sezonul 11 au degustat preparatele. Ce note au acordat

Foștii concurenți din sezonul 11 Chefi la cuțite au degustat și au acordat note actualilor concurenți, din semifinala sezonului 12. Unii dintre ei au surprins cu punctajul oferit.

Colaj cu Sorin Bontea și foștii concurenți din sezonul 11 Chefi la cuțite Galerie
Foștii concurenți din sezonul 11 Chefi la cuțite au degustat și au acordat note actualilor concurenți, din semifinala sezonului 12 | Antena 1

În semifinala Chefi la cuțite sezonul 12, preparatele concurenților, realizate în a două probă de gătit, au fost degustate și analizate de foștii concurenți din sezonul 11. Notele acordate de aceștia i-au uimit din plin pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Concurenții din sezonul 11 Chefi la cuțite au degustat preparatele semifinaliștilor din sezonul 12. Ce note au acordat, în ediția 28 difuzată pe 17 octombrie 2023

După proba cu desertul copilăriei, concurenții și cei dragi lor au aflat ce temă de gătit îi așteaptă, la cea de-a doua probă din semifinala Chefi la cuțite sezonul 12

„Dragii mei, această probă, la care va trebui să faceți 6 farfurii, se numește brunch. O masă care se ia, de obicei, la hotel, între micul dejun și prânz, le combină pe amândouă. Pot fi preparate care se pot servi la micul dejun, dar și care se servesc la prânz. Important este că pe fiecare farfurie trebuie să fie cel puțin trei preparate. Pentru că asta înseamnă brunch”, a fost vestea complet neașteptată dată de Irina Fodor, în semifinala Chefi la cuțite sezonul 12.

Citește și: Chefi la cuțite, semifinala 17 octombrie 2023. Concurenții au primit mesaje de la familie și prieteni. Ce au dezvăluit

N-au lipsit emoțiile, situațiile tensionate sau neprevăzute și discuțiile aprinse. La final, farfuriile au fost trimise la degustarea ce a fost făcută de foștii concurenți, din sezonul 11 Chefi la cuțite.

Aceștia au fost încântați să revină în platoul show-ului, de data aceasta în calitate de jurați. Banda a început să meargă și să ducă astfel farfuriile la degustare.

Farfuria lui Janni a fost apreciată de chefi, dar și de foștii concurenți. Luna Morgaciova și Mario Zahariea au acordat nota 2, spre marea surprindere a chefilor. Acesta a fost doar începutul unei serii întregi de surprize. Farfuria Ioanei Dehelean, în schimb, deși nu i-a impresionat pe chefi, iată că notele din partea foștilor concurenți au fost mult mai mari: „N-ai mă cum!”. Farfuria lui Valentin Timofte a amintit unora de un mic dejun englezesc mai degrabă decât un brunch.

Citește și: Ce mesaj a transmis Horia Manea, după ce a fost eliminat de la Chefi la cuțite sezonul 12. Fanii au reacționat rapid

„Mamă, nu mai înțeleg nimic din jurizările astea”, a zis Sorin Bontea.

Practic, diferențele au fost mari și surprinzătoare. Cine a uimit cel mai mult și cine a dezamăgit? Află totul urmărind clipul video de mai sus din semifinala Chefi la cuțite sezonul 12.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

S-a dat startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au avut parte de o premieră maraton în această toamnă.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV este alături de chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii au continuat să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY. Marea Finală a show-ului culinar are loc miercuri, 18 octombrie 2023. Urmărește emisiunea pe Antena 1 și AntenaPLAY, de la 20:30.

Chefi la cuțite, semifinala 17 octombrie 2023. Concurenții au fost emoționați să îi revadă pe cei dragi. Ce reacții au a... Cine sunt finaliștii Chefi la cuțite sezonul 12. Ce concurenți merg în Marea Finală și luptă pentru premiul de 30.000 de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x