Antena Căutare

Chef Sorin Bontea țipă de durere. Un cui i-a străpuns un deget!

Cei trei chefi de temut se tot întrec în diferite probe culinare pentru a pune mâna pe tot felul de amulete, iar în cea de-a șasea ediție "Chefi la cuțite" din sezonul 6, chef Sorin Bontea a fost pus puternic pe glume. Un cui ”i-a străpuns un deget", iar reacția colegilor de emisiune a fost de milioane.

Cei trei chefi de temut se tot întrec în diferite probe culinare pentru a pune mâna pe tot felul de amulete, iar în cea de-a șasea ediție "Chefi la cuțite" din sezonul 6, chef Sorin Bontea a fost pus puternic pe glume. Un cui ”i-a străpuns un deget", iar reacția colegilor de emisiune a fost de milioane.

Frumoasa Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătărie și i-a anunțat pe cei trei jurați ai emisiunii că, de data aceasta, amuleta pusă în concurs chiar are puteri speciale pentru cel care o va câștiga: va putea anula o altă amuletă! Tot chef Bontea a ieșit câștigător, astfel că bilanțul amuletelor arată cam așa: chef Sorin a adunat patru amulete, chef Florin Dumitrescu se poate lăuda doar cu două avantaje, în timp ce Cătălin Scărlătescu a reușit să câștige o singură amuletă.

Cea mai „condimentată” ediție „Chefi la cuțite”! Bucătari cu povești de eroi, rețete demențiale și o nouă amuletă cu sup... Florin Marin, primul român căsătorit cu un bărbat, face dezvăluiri șocante! Am o viață foarte picantă”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x