Antena Căutare

Claudiu Pascariu, bucătarul care a lansat un nou concept: cooking-bro. Chef Cătălin Scărlătescu: "Farfuria ta e de trei dimensiuni"

Chefi la cuțite. Premiera sezonului 7. O bună parte dintre cei care au sperat să obțină un cuțit din partea juraților nu s-au lăsat intimidați de faptul că meseria lor nu are niciun punct comun cu gastronomia și s-au aventurat într-o sesiune de cooking cu o miză importantă: pașaportul către etapa următoare. Printre ei, Claudiu Pascariu care a lansat un nou concept în materie de bucătărie: cooking-bro.

Chefi la cuțite. Premiera sezonului 7. O bună parte dintre cei care au sperat să obțină un cuțit din partea juraților nu s-au lăsat intimidați de faptul că meseria lor nu are niciun punct comun cu gastronomia și s-au aventurat într-o sesiune de cooking cu o miză importantă: pașaportul către etapa următoare. Printre ei, Claudiu Pascariu care a lansat un nou concept în materie de bucătărie: cooking-bro.

Chefi la cuțite. Premiera sezonului 7. Claudiu Pascariu e casier gestionar din Arad şi a fost convins de un alt concurent, Robert Dioseghi, să participe la Chefi la cuţite. Robert a mai fost prezent în concurs, însă nu i-a convins pe chefi. A revenit și în acest sezon, dar n-a avut succes nici de această dată. I-a povestit, însă, cât este de tare și cum își poate îndeplini visul, acela de a-i impresiona pe jurati.

Inventatorul conceputului "cooking-bro a gătit" pentru chefi o reţetă de "Piure de dovlecel".

"Farfuria ta e de trei dimensiuni", spune chef Cătălin Scărlătescu, care se arată sceptic.

Alexandra Drumea vrea să renunţe la imobiliare pentru meseria de cofetar: "Fetiţa mea m-a determinat să fac asta!&q... Colonel în rezervă şi doctor în ştiinţe militare, vrea să-l înveţe pe chef Scărlătescu cum stă treaba cu bucătăria...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x