Antena Căutare

Chefii s-au luptat în bucătărie pentru o amuletă extrem de valoroasă! Iosif Ştefănescu a decis cine o merită! „A fost pe merit!”

Chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au luptat în bucătărie pentru o nouă amuletă extrem de valoroasă. De data aceasta, au fost jurizați de chef Iosif Ştefănescu.

Chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au luptat în bucătărie pentru o nouă amuletă extrem de valoroasă. De data aceasta, au fost jurizați de chef Iosif Ştefănescu.

„Tema de astăzi se conturează în trei ingrediente: prune, făină și preferatul meu în această combinație minunată, busuiocul”, i-a anunțat Gina Pistol pe cei trei chefi.

În joc a fost amuleta cu următorul avantaj pentru chefi: „Poți să oferi imunitate pentru duel unui concurent din echipa ta”.

Cel care a decis cine merită această amuletă a fost chef Iosif Ştefănescu, părintele steakouse-ului în România, după cum l-a descris chef Cătălin Scărlătescu, care a început să danseze de bucurie când a auzit numele juratului.

Chef Iosif Ştefănescu a ghicit întocmai ce a pregătit fiecare dintre cei trei chefi, fără nicio ezitare.

Dacă Florin Dumitrescu a gătit ciolan afumat fiert în prume afumate și flambat cu vinars, chef Cătălin Scărlătescu a gătit o tartă cu prune și pește cu busuioc, în timp ce chef Sorin Bontea a pregătit un cheesecake la rece şi jeleu de busuioc.

„Această amuletă este câștigată de cel care a folosit busuioc în farfurie”, a spus chef Iosif Ştefănescu, care l-a declarat câștigător pe chef Sorin Bontea.

„Pe merit!”, a recunoscut chef Cătălin Scărlătescu.

Astfel, Sorin Bontea a adunat două amulete, ajungând la egaliatte cu chef Cătălin Scărlătescu. Chef Florin Dumitrescu n-a reușit nici de această dată să pună mâna pe o amuletă. Să fie de rău augur?

Viorica Budurnoiu lucrează ca bucătar și a venit la „Chefi la cuțite” să se reinventeze! Cum au reușit chefii să o scoat... Florin Dumitrescu a suferit un „accident de muncă", iar Cătălin Scărlătescu s-a tăiat intenționat, pentru o îmbrăți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x