Antena Căutare

De la raw vegan, la tradițional la „Chefi la cuțite”

O nouă săptămână, noi provocări în farfurie pentru jurații de la „Chefi la cuțite”. Obișnuiți să fie mereu surprinși de alegerile concurenților, chefii sunt mereu pregătiți să deguste preparate dintre cele mai diferite. 

O nouă săptămână, noi provocări în farfurie pentru jurații de la „Chefi la cuțite”. Obișnuiți să fie mereu surprinși de alegerile concurenților, Chefii sunt mereu pregătiți să deguste preparate dintre cele mai diferite.

Lidl a oferit cele mai proaspete ingrediente pentru mâncăruri de tot soiul, de la feluri tradiționale cu mămăliguță, brânză sau cârnați, până la preparate raw vegane cu fructe proaspete, semințe și miere delicioasă.

Concurenții sosiți la preselecții au avut la dispoziție produsele de top Lidl pentru a-și pune în practică ideile culinare și pentru a le oferi juraților preparate surprinzătoare, de la „ciorbă de burtă” raw vegană, la desert raw cu ciocolată sau mușchi de vită, pește și platouri țărănești.

Gina Pistol, despre dieta cu insecte: ”Lăcustele sunt pe gustul meu”. Talia subțire cu eforturi se ține!... Preparatul ăsta persan l-a dat gata pe chef Dumitrescu: “WOW! Nu cred aşa ceva”. Farfuria arată ca o operă de artă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x