Antena Căutare

Doamnelor, acesta este răsfățul pe care vi-l recomandă cei trei jurați de la „Chefi la cuțite”, de 8 Martie!

De 8 Martie nu puteau lipsi nici sfaturile venite din partea celor trei jurați simpatici de la „Chefi  la cuțite”!

De 8 Martie nu puteau lipsi nici sfaturile venite din partea celor trei jurați simpatici de la „Chefi la cuțite”!

Ce rețete ati recomanda femeilor pentru 8 martie?

Scărlătescu: Ținând cont că scăpăm de iarnă și se termină cărnurile, ăsta e momentul în care trebuie să ne îndreptăm atenția către pește. Așadar, recomandarea mea este peștele. Pește și legume gătite în mii de feluri, de la pește cu salată, pește supă sau ciorbă, la pește afumat în salată.

Bontea: Ținând cont că e primăvară, ceva ușor. Să renunțăm la mâncăruri grele și să alegem, în schimb, salatele, peștele, legumele la grătar. Apar acum untișorul, leurda, salata verde. O nebunie! Eu și familia obișnuim să mergem și să culegem untișor și leurdă din pădure, avem un loc în apropierea Bucureștiului unde găsim întotdeauna.

Dumitrescu: Recomand fructe de mare, sunt întotdeauna un răsfăț culinar. Și multă ciocolată. Iar domnilor, dacă vor să surprindă cu ceva inedit, unic, le recomand să încerce să gătească chiar ei trufele cu ciocolată pe care să le dăruiască alături de un buchet de flori. Cu siguranță își vor impresiona partenerele.

Care ar fi cele mai potrivite cocktailuri pentru 8 martie?

Scărlătescu: Eu nu sunt un mare consumator de astfel de băuturi. Dacă vrei să bei ceva, cel mai interesant este, după părerea mea, să alegi un vin și să pui lângă el un tip de brânză potrivit. Asta mi se pare una dintre cele mai senzuale mâncăruri.

Bontea: Ceva colorat, în ton cu primvara. Marguerita, de exemplu.

Dumitrescu: Mai degrabă aș recomanda șampanie sau vin.

Cătăline, tu îți dai seama câte femei vor suspina?! Chef Scărlătescu a fost cerut în căsătorie de o moldoveancă și i-a d... Relația Ginei Pistol e în pericol! Mihai Bendeac n-a mai putut ascunde adevărul și a dat cărțile pe față! „Vreau să îți ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x