Antena Căutare

Finala sezonului 12 Chefi la cuțite. Janni Alexandridis s-a panicat la proba desertului. Ce a făcut Valentin Timofte când a văzut

Janni Alexandridis a trecut prin momente dificile în Finala sezonului 12 Chefi la cuțite. Finalistul s-a panicat când a văzut că desertul său nu iese așa cum se aștepta el. Valentin Timofte a apelat la un gest neașteptat când a văzut ce se întâmplă la bancul de lucru al adversarului său.

colaj foto cu Janni Alexandridis si poza cu florin dumitrescu la chefi la cutite sezonul 12 Galerie
Janni Alexandridis a trecut prin momente dificile în finala Chefi la cuțite sezonul 12 | Antena 1

Janni Alexandridis a trăit clipe de panică în Finala sezonului 12 Chefi la cuțite. Finalistul lui chef Florin Dumitrescu a început să se agite și să strige la concurenții din echipa lui când a văzut că desertul său nu iese așa cum se aștepta el.

„Am început să fiu puțin stresat că m-am uitat la cremă și am zis „Ce e asta?!”. Doamne ferește! M-am panicat! Am zis că asta nu poate să se întâmple asta acum. Îmi trebuie o cremă, un desert șmecher. A fost un moment în care nu am mai avut răbdare. Nervii mei au fost gata!”, a spus finalistul.

„Nu mai am încredere în nimeni. Lucrez în fiecare zi aici ca să câștig, iar desertul ăsta strică tot ”, a mai adăugat el.

După ce i-a pus pe Horia Manea și Mariposa să-i facă o altă cremă, cuțitul de aur al lui chef Florin Dumitrescu a decis să nu se mai bazeze pe nimeni și să își facă el mousseul dorit.

Ce a făcut Valentin Timofte când a văzut agitația de la bancul de lucru al lui Janni Alexandridis din Finala sezonului 12 Chefi la cuțite de pe 18 octombrie 2023

Cosmin Berki a ținut să-l informeze pe Valentin Timofte de situația tensionată din echipa lui Janni Alexandridis.

„Janni e la pământ, e speriat de ceva”, i-a spus concurentul.

„S-a blocat la desert. A fost foarte supărat, eu nu știam”, a mărturisit cuțitul de aur al lui chef Sorin Bontea.

Valentin Timofte nu s-a putut abține și a mers să vadă ce se întâmplă cu Janni Alexandridis. Mai mult, concurentul s-a oferit să își ajute adversarul după ce a observat că panica a pus stăpânire pe el: „Dacă pot să te ajut, îmi zici! Te rog”

Citește și: Chefi la cuțite, semifinala 17 octombrie 2023. Mohannad Zaid (Habibi) a enervat-o pe Maryoris Hurtado. Ce s-a întâmplat

„Desertul ăsta m-a învățat că nu trebuie să așa multă încredere în alții”, a mărturisit cuțitul de aur al lui chef Florin Dumitrescu.

Spre finalul probei, juratul a intrat în bucătărie pentru a vedea cum se descurcă cei doi reprezentanți ai săi din Finala sezonului 12 Chefi la cuțite. Acesta a avut o surpriză când a dat de haosul de la bancul de lucru al lui Janni Alexandridis.

„Au fost mici lupte de orgoliu acolo. Reparați când e momentul să reparați!”, le-a zis cheful.

Chef Florin Dumitrescu a înlemnit când a văzut ce face Ioana Dehelean, în Finala sezonului 12 Chefi la cuțite

Chef Florin Dumitrescu a înlemnit când a văzut că Ioana Dehelean și echipa ei cântau în timp ce preparau desertul. Juratul a fost surprins într-un mod plăcut de calmul și liniștea cu care a abordat finalista lui probele din Finala sezonului 12 Chefi la cuțite.

Citește și: Chefi la cuțite, semifinala 17 octombrie 2023. Concurenții au primit mesaje de la familie și prieteni. Ce au dezvăluit

„Wow! Un nivel de relaxare ieșit din comun, mi s-a părut fascinant! E prima oară când văd asta!”, a spus cheful.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Telespectatorii au avut parte de o premieră maraton în această toamnă. În sezonul 12, Irina Fodor a adus surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV a fost alături de chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care vine cu cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu s-au schimbat în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii au continuat să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu era câștigat de jurați, acesta urma să fi pus în seif. Toate mizele din seif au fost jucate în ultima etapă de preselecții, iar un chef s-a bucurat din plin de ele la battle-uri

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Finala sezonului 12 Chefi la cuțite. Situație periculoasă în bucătărie. Alex Bunea, la un pas de un incident grav: „Te o... Cine e câștigătorul sezonului 12 Chefi la cuțite. Janni Alexandridis pleacă acasă cu marele premiul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x