Antena Căutare

Gina Pistol e pusă mereu pe șotii! De data asta chiar a comis-o! „Așa ceva! Nu ești pe treaba ta...”

Gina Pistol face ce face și își uimește fanii în cel mai neașteptat mod posibil! De data asta chiar a întrecut orice măsură!

Gina Pistol face ce face și își uimește fanii în cel mai neașteptat mod posibil! De data asta chiar a întrecut orice măsură!

Mai exact, frumoasa blondină a întrecut limita la...buna dispoziție! Cu ajutorul telefonului mobil, vedeta s-a transformat în cel mai simpatic șoricel pe care l-ai văzut vreodată!

E greu să privești fără să te amuzi! Crezi că reziști? :)

Și nu uita! „Chefi la cuțite” vin lunea și marțea de la ora 20:30, la Antena 1, cu noi povești savuroase și preparate surprinzătoare!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pălăriile de vietnamez fac furori printre cei trei chefi. Jurații își fac fotografii, iar Scărlătescu e ținta glumelor: ... Chef Florin Dumitrescu nu mai arată deloc așa cum îl știe toată lumea! Și-a făcut o schimbare radicală de look și nimeni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x