Antena Căutare

Habibi, gest emoționant pentru Nea Ion, după eliminarea de la Chefi la cuțite. Cum au apărut cei doi: „Prietenia rămâne”

Zaid Mohammad (Habibi) de la Chefi la cuțite, sezonul 12 l-a surprins Ioan Frățilă (Nea Ion) la restaurantul în care lucrează. Cei doi chechipieri au fost emoționați de revedere.

colaj foto Zaid Mohammad (Habibi) si Ioan Frățilă (Nea Ion) la chefi la cutite sezonul 12 Galerie
Zaid Mohammad (Habibi) de la Chefi la cuțite, sezonul 12 l-a surprins Ioan Frățilă (Nea Ion) la restaurantul în care lucrează | Antena 1

Deși Ioan Frățilă (Nea Ion) a părăsit sezonul 12 Chefi la cuțite după primul battle, în echipa lui chef Sorin Bontea pare că s-au legat prietenii strânse. Unii concurenți au dus relația dincolo de platorile de filmat și recent, Zaid Mohammad (Habibi) i-a făcut o surpriză uriașă fostului coleg din echipa Soarelui Răsare și i-a făcut o vizită complet neașteptată la restaurantul în care lucrează.

Habibi de la Chefi la cuțite, sezonul 12 l-a surprins pe Nea Ion la restaurantul la care lucrează. Cum a reacționat fostul coechipier

Habibi și Nea Ion s-au înțeles foarte bine încă din primele momente. După ce s-au cunoscut la preselecțiile sezonului 12, cei doi au ajuns, spre bucuria lor, în aceeași echipă, cea a lui chef Sorin Bontea.

Chiar în primul battle, în care au lucrat împreună la banc, ei au fost protagoniștii unui moment amuzant, în care Habibi își „necăjea” coechipierul îmbrățișându-l. Din păcate, în urma primei probe individuale, Nea Ion a părăsit competiția, dar acum cei doi foști colegi s-au reunit.

Habibi a mers la restaurantul în care bărbatul este chef și i-a făcut o surpriză uriașă și a filmat întreg momentul. În clip-ul de pe contul lui de Instagram se observă cum el intră în restaurant și se îndreaptă fix câtre bucătărie, iar când ajunge acolo strigă: „Prieteneee!”.

Citește și: Chefi la cuțite, 2 octombrie 2023. Zaid Mohammad (Habibi) l-a enervat pe Valentin Timofte, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea

Extrem de surprins, la fel îi răspune și Nea Ion, semn că acesta este salutul lor și apoi cei doi concurenți Chefi la cuțite, sezonul 12 se îmbrățișează.

„Vai de capul meu!”, mai exclamă bucătarul fericit. Ulterior, în descierea postării de pe rețelele sociale, Habibi a oferit mai multe detalii despre cum s-au împreienit:

„Chefi la cuțite nu este doar un spectacol, este viața reală..

L-am întâlnit pentru prima dată pe domnul Nea Ioan în bootcamp și ajungem în aceeași echipă de atunci am devenit mari prieteni..

Și astăzi nu știa că o să-l vizitez la serviciu, este o surpriză A trecut mult timp de când ne-am întâlnit ultima dată în emisiune...Atât de fericit să-l revăd. El vă trimite dragostea lui tuturor.

Uneori ne facem prieteni drăguți într-un timp scurt, prietenia rămâne pentru totdeauna”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Janni Alexandridis, imagine emoționantă alături de mama lui. Cum arată cea care i-a ghidat primii pași în bucătărie

Internauții au fost foarte impresionați de gestul său emoționant și au intervenit în secțiune de comentarii:

„Genul de moment care poate îmbunătăți starea de spirit și încredea în sine a cuiva pentru o lungă perioadă de timp”, a scris un urmăritor. „Un om tare, tare bun și drăguț. Să îl îmbrățișezi și din partea mea”, a adăugat un altul.

Și concurenții lui chef Florin Dumitrescu, Alex Bunea si Janni Alexandridis au apreciat imaginile făcute publice de „adversarul” lor.

Ce mesaj a transmis Nadd Hu, după cel de-al șaselea battle de la Chefi la cuțite sezonul 12. Fanii acesteia au reacționa... Sorin Bontea, mândru de fiul său cel mare. Cum arată acum Iulian și ce premiu important a câștigat: „Am cu ce mă lăuda”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x