Antena Căutare

Chefi la cuțite, 26 septembrie 2023. Cine este primul concurent eliminat. Sorin Bontea îl pierde pe Ioan Frățilă (Nea Ion)

Un concurent a fost eliminat în ediția 16 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, de la Antena 1. Suntem în punctul culminant al primei ediții de confruntare a sezonului 12. Eliminarea pentru oricare dintre cei doi chefi ai căror echipe au susținut duelul ar fi o primă pierdere greu de uitat. Cum a decurs tot momentul, vedeți în VIDEO de mai jos. Sorin Bontea îl pierde pe Ioan Frățilă (Nea Ion).

colaj foto cu irina fodor si chefii catalin sarlatescu, sorin bontea, florin dumitrescu Galerie
Prima eliminare la Chefi la cuțite. | Chefi la cuțite

Cine a fost eliminat la Chefi la cuțite 2023. Ultimii trei concurenți cu cele mai mici punctaje au fost: Mihaela Bărbosu din echipa portocalie, Ioan Frățilă (Nea Ion) tot din echipa portocalie și Raluca Hulubei, din echipa turcoaz, aka "Saint-Tropez".

Ediția 16 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, difuzată pe 26 septembrie 2023, a adus o probă de gătit complicată, apoi un duel cu o temă aparent simplă: pește. După degustarea făcută de chefi, un concurent a fost eliminat și a părăsit show-ul culinar.

Citește și: Chefi la cuțite, sezonul 12. Chef Florin Dumitrescu și-a format echipa. Cine sunt concurenții care au primit tunica magenta

Cine a fost eliminat la Chefi la cuțite 2023. Sorin Bontea îl pierde pe Ioan Frățilă (Nea Ion), la Chefi la cuțite, în ediția 16 din 26 septembrie 2023

Cine a fost eliminat la Chefi la cuțite 2023. A fost o zi plină pentru echipe. Degustarea de la battle a fost făcută de colegii de la Observator și deznodământul a fost așteptat cu sufletul la gură, căci toate echipele și-au dorit să poată evita duelul, cel care decide ce concurent a fost eliminat de la Chefi la cuțite, în prima confruntare dintre echipe, pe 26 septembrie 2023, în sezonul 12.

Rând pe rând, fiecare concurent și-a aflat nota de la Irina Fodor și emoțiile au crescut exponențial pe măsură ce în platou au mai rămas tot mai puțini concurenți. La final, bătălia decisivă a punctelor s-a dat între Mihaela Bărbosu din echipa portocalie, Ioan Frățilă (Nea Ion) tot din echipa portocalie și Raluca Hulubei, din echipa turcoaz, aka "Saint-Tropez".

Cu 8 puncte, concurenta lui Cătălin Scărlătescu, Raluca Hulubei, s-a salvat, în timp ce Sorin Bontea a rămas cu doi dintre concurenți în față. Atunci a fost clar pentru toată lumea că va pierde pe cineva in ediția cu numărul 16, din sezonul 12 Chefi la cuțite.

"Un șase și un șapte, dragii mei", anunță Irina Fodor. Concurenta care s-a salvat cu 7 puncte este Mihaela Bărbosu. Ioan Frățilă (Nea Ion) din echipa portocaliea fost eliminat pe 26 septembrie, în ediția cu numărul 16, de la Chefi la cuțite.

Vezi reacția chefului în videoclipul de mai sus. Rămâi pe a1.ro pentru a vedea cele mai importante momente de la Chefi la cuțite.

Citește și: Chefi la cuțite, sezonul 12. Chef Sorin Bontea și-a format echipa. Cine sunt concurenții care au primit tunica portocalie

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Citește și: Chefi la cuțite, sezonul 12. Chef Cătălin Scărlătescu și-a format echipa. Cine sunt concurenții care au primit tunica turcoaz

Chefi la cuțite, 26 septembrie 2023. Valentin Timofte, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea, la un pas să clacheze la duel... Debut spectaculos al confruntărilor Chefi la cuțite. Primul battle, lider incontestabil de audiență şi record în acest s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x