Antena Căutare

Astăzi începe sezon special "Chefi la cuțite", dedicat familiilor și vedetelor! Ce surpize îi așteaptă pe Chefi la competiția între familii!

Fie vremea cât de rea, diseară începe un nou sezon Chefi la cuţite! Cu noutăţi, normal: concurenţii nu vor mai fi singuri în competiţie, ci alături de familiile lor! Adică mame cu copiii, şi bunici cu nepoţii!

Fie vremea cât de rea, diseară începe un nou sezon "Chefi la cuţite"! Surprize mari la premiera din această seară: Concurenţii nu vor mai fi singuri în competiţie, ci alături de familiile lor! Adică mame cu copiii, şi bunici cu nepoţii!

Chefii sunt extrem de încântați și afirmă că s-au îngrășat câteva kilograme bune: "Am avut mâncare româneasca multă, am avut și italienească, am primit și mâncare la metru"

Concurenţii nu vor mai fi singuri în competiţie, ci alături de familiile lor! Adică mame cu copiii, şi bunici cu nepoţii!

Chefii au recunoscut că s-au îngrăşat cu câteva kilograme în timpul filmărilor, pe semne că familiile au dat dovadă de talent neînchipuit!

Timp de șase sezoane, etapa jurizărilor pe nevăzute a surprins prin varietate. Au fost tot soiul de personaje, de la bucătari profesioniști, gospodine, copii talentați, sau chiar vedete pasionate de gătit.

Gina Pistol a mărturisit că "Au fost foarte mulţi concurenţi, multe familii frumoase, faine, cu simţul umorului. Tipologii diferite, ideea este ca trebuie să îi regasesti întotdeauna pe cei care sunt in concurs, în jurul tău.

Sorin Bontea a mărturisit că: "Am avut mâncare româneasca multă, am avut și italienească, am primit și mâncare la metru"

Familiile vor trece, ca și până acum, printr-o perioadă de audiții și una de battle-uri "la cuțite", iar la final, doar una singură va fi declarată câștigătoare. Elementul-surpriză este că noul sezon da șansa și unor vedete cunoscute să lupte alături de cei dragi la bancul de lucru. Într-o cu totul altă postură decât cea în care au fost văzute până acum. Chefi la cuţite, sezonul familiilor începe astăzi la ora 20 la Antena 1

Nea Mărin gătește cu familia sa, în marea premieră a sezonului special "Chefi la cuțite"... A început noul sezon "Chefi la cuţite" dedicat familiilor! Ce surprize îi așteaptă pe chefi și pe telespectato...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x