Antena Căutare

Îndrăgostită!? O concurentă a ales o ținută sexy pentru chef Scărlătescu: ”Voi da tot ceea ce pot pentru a-l cuceri!”

Bucătarii rămași în joc trebuie să demonstreze că merită o tunică și că sunt suficient de talentați pentru a face parte din cele trei echipe finale ale chefilor. 

Bucătarii rămași în joc trebuie să demonstreze că merită o tunică și că sunt suficient de talentați pentru a face parte din cele trei echipe finale ale chefilor.

Astfel, după prima rundă de eliminări, a doua probă le-a pus din nou la încercare abilitățile concurenților rămași în joc, 60 la număr.

Printre ei se remarcă o domnișoară care se declară amorezată de chef Scărlătescu. Ce șorț, ce tunică? S-a îmbrăcat în alb pentru Cătălin, într-o ținută sexy. ”Voi da tot cea ce pot pentru a-l cuceri!”, a spus aceasta.

Emoții uriașe pentru un concurent care luptă să intre în una dintre echipele Chefilor! A aflat că va deveni tătic: ”Acum... ”Ce ai pățit, tată!” Chefii au trăit să o vadă și pe asta! Toți au pus salata în bol, el a pus-o pe bolul întors invers....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x