Antena Căutare

Ioana Mincu a pariat pe puterea ei de convingere și a fost recompensată pe măsură, la Chefi la cuțite sezonul 13. Ce a urmat

Una dintre cele mai curajoase concurente din ediția 4 a emisiunii Chefi la cuțite seozonul 13 a fost Ioana Mincu, doamna care i-a convins pe jurați să îi ofere cuțitul de argint, al prieteniei.

ioana mincu la chefi la cutite sezonul 13 Galerie
Ioana Mincu i-a convins pe jurați să îi ofere cuțitul de argint al prieteniei, la Chefi la cuțite sezonul 13 | Antena 1

Atunci când ai curaj să pariezi pe tine și pe forțele tale poți câștiga mai mult decât crezi. De aceast lucru s-a convins și Ioana Mincu, din ediția a patra a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, difuzată pe 25 martie 2024.

Ioana Mincu a pariat pe puterea ei de convingere și a fost recompensată pe măsură, în ediția 4 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13

În ediția 4 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13 am putut s-o cunoaștem pe Ioana Mincu, o doamnă care a vrut cu orice să primească un cuțit din partea celor patru jurați.

Plină de curaj, doamna s-a prezentat în fața juraților cu un preparat tradițional și a sperat că va reuși să fie pe placul celor patru Chefi. Se pare totuși că rețeta de varză cu afumătură și mămăligă nu a reușit să ia decât un singur cuțit, însă doamna Ioana Mincu nu s-a lăsat!

Citește și: Adrian Izgoană a dat chefilor cea mai emoționantă lecție de viață! Tânărul a pariat pe curaj și a demonstrat că totul e imposibil

Concurenta a pariat pe ea și pe puterea ei de convingere și astfel a reușit să primească un cuțit de argint de la Orlando Zaharia, Alexandru Sautner, Riched Abou Zaki și Ștefan Popescu.

Ioana Mincu la Chefi la cuțite sezonul 13 alaturi de jurati

Ioana Mincu la Chefi la cuțite sezonul 13

Citește și: Constantin Dumitru i-a impresionat pe jurați cu povestea lui de viață, la Chefi la cuțite sezonul 13. Ce sfat a dat Chefilor

Casa Pariurilor încurajează concurenții să își învingă teama și să își asculte instinctul, căci curajul de-a paria pe cele mai îndrăznețe preparate poate aduce o victorie nesperată în sezonul 13 al emisiunii Chefi la cuțite.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Constantin Dumitru i-a impresionat pe jurați cu povestea lui de viață, la Chefi la cuțite sezonul 13. Ce sfat a dat Chef... Jurații Chefi la cuțite, suprinși de povestea unui concurent care vrea să scrie istorie în gastronomia românească: „Visu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x