Antena Căutare

Mă bucur că există români ca tine”! Aplaudat de chefi, invidiat de unii colegi! Doru Mâțan i s-a alăturat lui chef Sorin Bontea în echipa argintie și luptă pentru victorie!

Doru Mâțan este din Sibiu și a venit la „Chefi la cuțite” pentru a demonstra că are tot ce îi trebuie pentru a devenit un bucătar de renume.

Doru Mâțan este din Sibiu și a venit la „Chefi la cuțite” pentru a demonstra că are tot ce îi trebuie pentru a devenit un bucătar de renume.

Și-a dorit să ajungă în echipa lui chef Sorin Bontea și iată că a reușit! Concurentul va lupta alături de echipa argintie!

Doru Mâțan are 47 de ani și a început să gătească de la vârsta de 3 ani. A început cu cozonacii și apoi, peste ani, a ajuns să lucreze la New York. Bucătăria este pasiunea vieții lui, este ceea ce îl împlinește și îl satisface.

„Pentru mine, a găti înseamnă a trăi”

Încă din timpul liceului a știut că bucătăria se va transforma din pasiune în meserie și spune că a deprins artele gătitului mai ales în perioada când a lucrat în străinătate.

Consideră că cea mai mare realizare a sa este că a reușit să își deschidă propriul restaurant. De asemenea, se descrie ca fiind energic și perfecționist.

„Ceea ce visez este ca în viitor să fac tot ce îmi stă în putere să aduc în România inspectorii Michelin și să obțin o stea!”

A avut parte de multe surprize la preselecții, căci preparatul nu a ieșit așa cum și-ar fi dorit. Dar ambiția l-a făcut să refacă preparatul, până a fost mulțumit de rezultat.

Chefii au gustat și brusc s-a lăsat tăcerea, moment în care concurentul a început să fiarbă de emoție. Totuși, Doru Mâțan a primit nu dor trei cuțite, ci și aplauze și felicitări!

„Mă bucur că există așa români”, i-a spus Scărlătescu în etapa de preselecții

Concurentul s-a descurcat la fel de bine și în etapa următoarea și astfel a reușit să ajungă în echipa argintie, unde urmează să lupte alături de chef Sorin Bontea.

Uite aici rețeta de mousse de ciocolată albă și neagră, pregătită de Doru!

Din centrul de plasament direct în echipa lui chef Bontea. Cine este Alexandru Popa... A stârnit un război între chefi, dar acum a ajuns în echipa lui Bontea! Ion Cristian Șerb și-a ascuțit cuțitele și e pre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x