Antena Căutare

Mesajul transmis de Janni Alexandridis, după ce a câștigat Chefi la cuțite sezonul 12. Ce a dezvăluit acesta

Janni Alexandridis a câștigat Chefi la cuțite sezonul 12 și, la scurt timp după această impresionantă victorie, acesta a transmis un mesaj neașteptat.

colaj foto cu Janni Alexandridis, castigatorul chefi la cutite sezonul 12 Galerie
Imediat după ce a câștigat Chefi la cuțite sezonul 12, concurentul și-a surprins urmăritorii de pe Instagram cu un mesaj neașteptat | Antena 1

Sezonul 12 al emisiunii Chefi la cuțite a fost unul memorabil din toate punctele de vedere. În finală, Ioana Dehelean, Valentin Timofte și Janni Alexandridis s-au întrecut pentru marele trofeu în valoare de 30.000 de euro. Cel care a câștigat a fost cuțitul de aur al echipei magenta. Iată mai jos ce mesaj a transmis acesta, imediat după competiție.

Ce mesaj a transmis de Janni Alexandridis, după ce a câștigat Chefi la cuțite sezonul 12

Janni Alexandridis a primit cuțitul de aur la Chefi la cuțite sezonul 12 și, nu de puține, acesta a a demonstrat faptul că este un bucătar cu o vasta experiență profesională. Tânărul a reușit de fiecare dată să obțină farfurii gustoase, aspectuoase, cu asocieri surprinzătoare de gusturi și arome.

Citește și: Cine e Janni Alexandridis, câștigătorul Chefi la cuțite sezonul 12. Ce s-a aflat despre el și ce a dezvăluit în marea finală

În marea finală, acesta a primit cele mai multe puncte și a câștigat astfel Chefi la cuțite sezonul 12. Iată mai jos ce mesaj a transmis, imediat după victorie:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„No words needed … 🏆 CHEFI LA CUTITE SEZON 12

A fost cea mai frumoasa si in acelasi timp cea mai grea experienta din viata mea. Sunt mereu recunoscător pentru asta, dar voi face 100% tot posibilul pentru a folosi cât mai bine această victorie pentru a ajunge în vârf. Aș dori să mulțumesc întregii mele echipe pentru tot, ne-am zguduit și sunt atât de mândru. Aș dori să le mulțumesc familiei și prietenilor mei pentru tot ce ați făcut pentru mine. Mulțumesc❤️. Voi face totul pentru a te face și mai mândru. #winner #chefilacutite #sezon12 #cheflife”, a scris Janni Alexandridis pe contul său de Instagram, la scurt timp după ce a câștigat Chefi la cuțite sezonul 12.

Citește și: Janni Alexandridis, imagine emoționantă alături de mama lui. Cum arată cea care i-a ghidat primii pași în bucătărie

Așa cum era de așteptat, mesajele și reacțiile nu au întârziat să apară și nu puțini au fost cei care l-au felicitat pe tânărul din echipa magenta.

„Bravo! Felicitări! Toți ati fost buni dar tu ai strălucit!”, „Bravooooo👏 Am ținut cu tine din preselecții 👏 Felicitări 🙌”, „Ai un caracter deosebit. Felicitări și mult succes în continuare! 👏👏👏”, „Felicitări, Janni! Ai fost unstoppable! și felicitări și Team!! 👏👏👏👏”, „Felicitări!❤️ Cel mai bun 👏”, iată doar o parte din mesajele primite de câștigătorul Chefi la cuțite sezonul 12.

Edițiile integrale Chefi la cuțite sezonul 12 se văd în AntenaPLAY

În sezonul 12, Irina Fodor a adus surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV a fost alături de cei trei chefi pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care a adus cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu s-au schimbat în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii au continuat să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Una dintre noutățile show-ului culinar a fost o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au avut un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care a preluat acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite. După ce și-au format echipele, chefii au dat startul battle-urilor și al duelurilor și au sperat că vor ajunge în finală cu cât mai mulți concurenți. La final, pe 18 octombrie 2023, în marea finală, Janni Alexandridis a câștigat finala Chefi la cuțite sezonul 12.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Ce a publicat Valentin Timofte de la Chefi la cuțite, după ce Janni Alexandridis a câștigat sezonul 12. Lângă cine s-a p... Cum au apărut în mediul online Alex Mihoc și Janni Alexandridis, la scurt timp de la Finala sezonului 12 Chefi la cuțite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x