Antena Căutare

Moment plin de emoție în Bootcamp! Puștii talentați au fost felicitați de cei trei chefi: "Tiramisu făcut de un puști de patru ani?! Cel mai bun mâncat vreodată!"

Ultimele farfurii degustate și ultimele voturi de încredere acordate de chefi au marcat o primă etapă încheiată în sezonul 5 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Ultimele farfurii degustate și ultimele voturi de încredere acordate de chefi au marcat o primă etapă încheiată în sezonul 5 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Etapa de Bootcamp, care a debutat în forță, cu o probă ce a pus la încercare abilitățile concurenților, va selecta, din cei 120 care au trecut de degustarea pe nevăzute, doar 18 care vor intra în cele trei echipe.

Printre cei care s-au remarcat în acest sezon au fost copiii. Puștii, care au gătit cot la cot cu cei care și care i-au impresionat pe cei trei jurați, vor merge, însă, acasă. A fost decizia chefilor, care i-a invitat pe cei mici să revină peste câțiva ani, atunci când vor împlini 16 ani.

A sosit momentul! Cei trei jurați își fac astăzi echipele cu care luptă la „Chefi la cuțite”... ”Chefii au fețe de călăi. Ne torturează!” Emoție, stes, speranțe și eliminări: ”Cine și-a auzit numele rămâne pe loc, ce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x