Antena Căutare

O mână de om și un munte de voință! La 32 de ani, Daniel s-a apucat de gătit ca să fie mai aproape de cei patru copii ai săi! „Ești fenomenal măi băiatule”

Daniel Gheorghiu este din Botoșani și a venit să arate tuturor că știe care sunt secretele meseriei de bucătar, chiar dacă este șofer de tir.

Daniel Gheorghiu este din Botoșani și a venit să arate tuturor că știe care sunt secretele meseriei de bucătar, chiar dacă este șofer de tir.

A ales să gătească un tartar de somon cu ton și avocado, cu care chiar a făcut senzație la prima impresie în fața chefilor.

Daniel a sperat că va primi o șansă mai departe în concurs, pentru a putea lăsa meserie de șofer în urmă și pentru a deveni bucătar, meserie ce l-ar putea aduce mai aproape de soție și de cei patru copii ai săi.

Ceea ce i-a impresionat cu adevărat pe chefi este faptul că gătește în parcare, la focul unei butelii. șI Totuși, pozele de pe telefon au făcut senzație.

Apoi a venit în platou și o parte din familie și s-a lăsat cu poze de grup!

La final, bucuria a fost mare pentru Daniel, atunci când a aflat că merge mai departe în concurs!

S-au încins spiritele la „Chefi la cuțite”! Diana de la „Insula iubirii” a purtat o discuție picantă cu Scărlătescu! „Dă... CONCURS! AloShop pune la bătaie tigaia "REGIS STONE WOK"! Gătește ca un maestru bucătar!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x