Antena Căutare

Proba desertului, dureri de cap pentru chef Bontea: "Vă urez succes, eu am plecat!". Ginuța îi cântă cu dor și drag pentru a-l convinge să revină: "Haide, vino înapoi..."

Desertul este ultima temă din confruntările pe echipe. Cei trei chefi sunt în mare dificultate. Sorin Bontea vrea să renunțe la realizarea farfuriei.

După o seară de luni aprinsă și tensionată, în care orgoliile au explodat atât de partea chefilor, cât și a concurenților, ediția astăzi aduce ultimul battle din acest sezon.

Desertul este ultima temă din confruntările pe echipe, iar cei trei chefi sunt în mare dificultate. Sorin Bontea se află pe punctul de a renunța la realizarea farfuriei.

"Dragii mei, vă urez succes, eu am plecat. Mă relaxez", a fost reacţia lui Sorin Bontea, după ce Gina a anunţat proba.

Nici pentru chef Dumitrescu nu este o bucurie: "Desert fraţilor, e groasă. Desertul este piatră grea de încercare pen tru noi, bucătarii'', mărturisește chef Dumitrescu.

Unde mai pui că juraţii sunt nişte... copilaşi! Ce urmează, staţi aproape.

Gina Pistol, schimbare de look impresionantă! Chefii și concurenții au fost luați prin surprindere. Ultimul battle a găs... "Cred că iese bătaie". Chef Sorin Bontea, pregătit pentru ce e mai rău. Scărlătescu, în vizorul colegilor: &qu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x