Antena Căutare

Ce nu ar găti niciodată semifinaliştii Chefi la cuţite. „Am gătit ochi de oaie. Mi-a luat fix 10 minute”

Semifinaliştii Chefi la Cuţite au venit la Răi da Buni și au spus ce nu ar găti niciodată. Unul dintre concurenți a recunoscut că a gătit, dar și mâncat carne de șarpe.

„Cred că râme, lăcuste, chestii din astea scârboase de găsești în Thailanda. NU!” , a spus unul dintre concurenți. În timp ce alți semifinaliști ar găti orice în bucătărie, fără nicio reținere.

„Cel mai ciudat am gătit ochi de oaie, la preselecție. Eu așa m-am prezentat, mi-a luat fix 10 minute să fac asta” , a spus Paul Niculescu.

„Eu am început să mă atașez foarte mult de ciocolată în ultimul timp, n-ai cum să gătești ceva care să nu fie extraordinar cu ciocolată. Pot spune că pentru mine ciocolata este cel mai bun alimnent posibil” , a afirmat un alt concurent. „Pot să confirm, tot ce are ciocolată este incredibil.” , a confirmat Rahela.

„Eu am reinventat papanașii și i-am denumit babanași, de la Babană. Pun dragoste, sunt ferm convis că mulți se vor apuca să facă babanași. Au un gust mult mai special pentru că sunt făcuți de mine.” , a spus Babană.

Semifinaliştii Chefi la cuţite, despre momentul în care au plâns. „Ne face bine să plângem benevol”... Semifinala Chefi la cuțite, cel mai tensionat moment al sezonului: ”Fiecare dintre noi o să tragă cu dinții”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x