Antena Căutare

Raluca a gătit, a plâns și apoi a primit o surpriză de zile mari din partea celor trei chefi! „Să mă omoare nevastă-sa?!”

Buhai Raluca Alice a venit tocmai din Germania pentru a arăta chefilor că este un bucătar iscusit și că poate face față provocărilor de la „Chefi la cuțite”!

Buhai Raluca Alice a venit tocmai din Germania pentru a arăta chefilor că este un bucătar iscusit și că poate face față provocărilor de la „Chefi la cuțite”!

Este cameristă și spune că a venit să câștige, fiindcă ar fi cazul să fie și o femeie câștigătoare a emisiunii. Speră că rețeta ei de steak de vită cu trei feluri de piure va impresiona juriul.

Emoțiile i-au jucat feste și a greșit preparatul, fapt ce i-a adus lacrimi și impresia că nu va merge mai departe.

Ajunsă în fața celor trei chefi, Alice și-a spus povestea vieții sale în străinătate.

„Și cheful bucătar de acolo nu ți-a gătit ceva frumos, romantic”, au întrebat chefii, încercând să afle dacă a avut cine să o învețe să gătească.

„Să mă omoare nevastă-sa?!”, a sărit imediat concurenta.

Chiar dacă nu credea că va merge mai departe, Alice a mers mai departe!

Ciprian aproape că i-a produs un infarct lui chef Florin cu salata sa cu viermi! „Mă aștept să și zboare ceva din farfur... Bucătăria nu e treabă ușoară pentru oricine! Concurenții au trecut prin focurile iadului pentru a-i impresiona pe chefi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x