Antena Căutare

Răzvan a renunţat la studii pentru bucătărie şi îşi doreşte să lucreze cu chef Bontea: "S-ar putea să ai noroc, totuşi"

Răzvan este bucătar la un local din Iaşi. Este prima experienţă de acest gen şi este nerăbdător să ajungă la masa de lucru.

Răzvan este bucătar la un local din Iaşi. Este prima experienţă de acest gen şi este nerăbdător să ajungă la masa de lucru.

El a ales să facă un muşchiuleţ de porc în crustă de fistic cu sos de parmezan şi panna cota de ciuperci. Muşchiuleţul de porc i-a ieşit foarte bine şi are emoţii pentru jurizare.

Chef Bontea a spus că este cotlet de miel, piure de ţelină şi ciuperci.

Când au văzut farfuria, juraţii au fost încântaţi: "Persoana care a gătit farfuria asta a venit pe bicicletă şi are bască. Pe asta o ţine un sezon pe o parte, un sezon pe cealaltă parte şi restul pe şa", a glumit Chef Scărlătescu.

Chef Dumitrescu i-a dat cuţitul şi i-a urat "succes în echipa lui Bontea", dar chef Sorin nu a avut încredere în el. "Îmi doresc foarte tare ca Bontea să te înfieze. Să te ia pe numele lui şi să faceţi echipă", i-a urat chef Scărlătescu.

Cu două cuţite, Răzvan merg mai departe şi primeşte un sfat de la chef Sorin Bontea: "Ai spus că eşti un bun executant, dar eu am nevoie şi de lideri. S-ar putea să ai noroc, totuşi".

Vezi aici reţeta lui Răzvan!

Jurizare cu peripeţii. Chef Scărlătescu: „Băieți, luați banii și pe mine mă aruncați în Marea Egee”... Laurenţiu visează să ajungă cel mai mare bucătar din România: "Este bunică. Nu avea cum să gătească decât cu biscui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x