Antena Căutare

Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Situație fără precedent în sezonul 13. Ce s-a întâmplat cu Orlando Zaharia: „Nu se simte bine!”

Telespectatorii au avut parte de o situație fără precedent în ediția 20 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 1 mai 2024. Chef Orlando Zaharia a fost profund dezamăgit de preparatele concurenților de la proba individuală. Iată ce a urmat.

colaj foto cu irina fodor, richard abou zaki si concurentii de la chefi la cutite sezonul 13 Galerie
Irina Fodor a anunțat o situație fără precedent la Chefi la cuțite | Antena 1

Înfrângerea din battle-ul șase și-a pus amprenta pe chef Orlando Zaharia în ediția 20 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 1 mai 2024. Juratul nu s-a simțit în stare să vorbească despre preparatele echipelor de la duel. Așadar, i-a dat cuvântul lui chef Ștefan Popescu.

„O să vorbesc eu pentru Orlando, el nu se simte bine! Nu e în apele lui, nu-i vine să creadă și nu l-am mai văzut atât de trist. Eu sunt la fel, nu-mi vine să cred, suntem deja după jumătatea concursului și în loc să creștem, eu simt că voi vă duceți în jos.

Astăzi ați avut proteină, iar voi ați venit cu asta? Nu e posibil, nu știu ce se întâmplă”, a spus chef Ștefan Popescu, vizibil dezamăgit.

Citește și: Chefi la cuțite, 18 martie 2024. Irina Fodor a anunțat reguli noi în acest sezon! Ce au dezvăluit chefii și ce noutăți îi așteaptă

„Îmi doresc să spun foarte multe, dar îmi vine să explodez și mi-e frică să nu folosesc cuvinte atât de dureroase încât să-i demoralizez”, a dezvăluit chef Orlando Zaharia.

Irina Fodor a ținut să intervină și să-i anunțe pe concurenți că o astfel de situație nu a mai avut loc niciodată în istoria emisiunii, într-o etapă atât de avansată a show-ului culinar: „Avem note din ce în ce mai slabe. Întotdeauna notele creșeau”.

Ce a urmat după discursul pe care chef Ștefan Popescu l-a ținut în locul colegului său, chef Orlando Zaharia, în ediția 20 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 1 mai 2024

Lacrimile au început să curgă pe fețele concurenților în ediția 20 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 1 mai 2024, după dezvăluirile chefilor. Jurații nu și-au mai putut ascunde supărarea și au aruncat cu vorbe dure.

„Peste jumătate din voi ar merita să plece acasă! Au fost niște farfurii dezastroase, rușinoase. Trebuie să vă dați seama unde sunteți!”, a evidențiat chef Alexandru Sautner.

Chef Orlando Zaharia, chef Richard Abou Zaki, chef Ștefan Popescu și chef Alexandru Sautner au rămas mască la aflarea veștii că Adnana a avut singura farfurie de 17 puncte. Aceștia au crezut că e vorba de un cuțit de aur, însă s-au înșelat.

Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui chef Orlando Zaharia, a fost „desființat” de jurați din cauza punctajului mic pe care l-a obținut la proba individuală. Concurentul a primit doar 9 puncte.

Citește și: De la ce vine numele de „Regina Întunericului”. Gabriela Lucuțar a mărturisit totul: „Nu este vorba de Iad”

„Râzi, de ce râzi?! Este o competiție, știi ce înseamnă? Nu să vă scoateți ochii, dar când vă dați ingrediente trebuie să o faceți cu cap! Mai bine ieși cu visul tău în cap decât să ieși cu niște chiftele”, a spus chef Orlando Zaharia, vizibil supărat pe Alexandru Săbădeanu.

„De câți ani lucrezi în bucătărie? N-ai făcut niciodată chiftele?”, l-a întrebat chef Ștefan Popescu.

„Nu înțeleg ce se întâmplă cu el pentru că a lucrat unde trebuie și cu cine trebuie”, a mai adăugat chef Orlando Zaharia.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Lăcrămioara Pintilie, accidentare dureroasă în timpul duelului. Irina Fodor a intervenit im... Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Un concurent a fost salvat de la eliminare de Ștefan Popescu. Pe cine risca să piardă Orlan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x