Antena Căutare

Ronela s-a născut cu stofă de învingător! Și-a pierdut fiul și soțul într-un an și tot n-a renunțat! „Mi-aș fi dorit să mor eu în locul lui”

Ronela Faur a venit la „Chefi la cuțite” ca să demonstreze că are tot ceea ce îi trebuie pentru a merge mai departe în competiție!

Ronela Faur a venit la „Chefi la cuțite” ca să demonstreze că are tot ceea ce îi trebuie pentru a merge mai departe în competiție!

Este optometrist de meserie și iubește provocările, încercând mereu să depășească totul cu brio și să iasă învingătoare.

A ales să gătească o rețetă veche de gulii umplute cu carne tocată și sos de mărar, ceva învățat chiar de la bunica sa.

Totuși, dincolo de optimism, Ronela are și o emoționantă poveste de viață. La scurt timp de la nunta fiicei, băiatul său a avut un accident și a murit. Spune că și-a dorit atunci să fi murit ea în locul său. După 11 luni și-a pierdut și soțul, care s-a stins chiar în brațele sale.

Cu ajutorul familiei a reușit să meargă mai departe și astfel a învățat că în viață ai doar două variante: învingător sau învins.

Deznodământul? A primit trei cuțite și a mers mai departe în concurs!

Traian s-a întors la „Chefi la cuțite” și e decis să își ia revanșa! Chefii au avut o mare dilemă când au văzut farfuria... O fostă concurentă ,,Insula Iubirii” concurează cu Gina Pistol pentru a cuceri inima lui chef Scărlătescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x