Antena Căutare

Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu s-au distrat copios la „Chefi la cuțite”! Ce s-a întâmplat la degustare

Cele șaizezi de minute alocate gătitului pentru proba de amuletă de la „Chefi la cuțite” s-au scurs rapid și acum a venit momentul degustării!

Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu s-au distrat copios la „Chefi la cuțite”! Ce s-a întâmplat la degustare Galerie
Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

În edițai 24 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, ultima amuletă este oferită de Florin Dumitrescu! De data aceasta, ca proba să fie una pe măsură, Gina Pistol i-a pus pe cei trei bucătari să se întreacă în deserturi!

Fără să știe deocamdată ce bonus aduce amuleta 24 și ultima din acest sezon, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au încercat să pregătească dulciuri cât mai rafinate!

Degustare cu surprize pentru amuleta 24 din sezonul 8 al emisiunii Chefi la cuțite

Florin Dumitrescu a ales un tort în stil austriac, în timp ce Cătălin Scărlătescu a decis să-și încerce norocul cu o cremă de zahăr ars cu pară!

citește și: Le-a prezis viitorul! Cum au reacționat jurații „Chefi la cuțite” când au dat ochii cu vrăjitoarea Miliarda Șerban

Sorin Bontea a fost ceva mai viclean și a decis să pregătească în această ediție a meisiunii „Chefi la cuțite” rețeta Pomme du Sima, un desert prezentat de Florin Dumitrescu în cartea sa de bucate!

citește și: Veste neașteptată dată de Florin Dumitrescu! Cine a câștigat amuleta 24, ultima din acest sezon „Chefi la cuțite!

Timpul de gătit s-a scurt rapid și emoțiile au început să fie din ce în ce mai mari! Înainte de-a afla verdictul dat de colegul lor, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu s-au reîntâlnit în bucătăria „Chefi la cuțite”, pentru a-și analiza farufriile pregătite pentru amuleta 24 din sezonul 8 al show-ului! Ce i-a amuzat la culme și la ce concluzii au ajuns cei doi?

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Sorin Bontea, lovitură grea pentru Florin Dumitrescu, la „Chefi la cuțite”! „Nu pot să cred, ce bagabont ești”... La doar cinci ani, Filip Costisor i-a cucerit instant pe jurații „Chefi la cuțite”! Ce i-a rugat puștiul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x