Antena Căutare

Surpriză de proporții la „Chefi la cuțite”! Ce trebuie să gătească jurații pentru amuleta 24

În ediția 24 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu s-au reîntâlnit în bucătărie, pentru a lupta pentru ultima amuletă data de Gina Pistol!

Surpriză de proporții la „Chefi la cuțite”! Ce trebuie să gătească jurații pentru amuleta 24 Galerie
Cătălin Scărlătescu, jurat al emisiunii „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Au fost 23 de bătălii culinare savuroase la „Chefi la cuțite”, în care Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu s-au întrecut în fel și fel de preparate gustoase, pentru a obține cât mai multe amulete.

Ce trebuie să gătească chefii pentru amuleta 24 de la emisiunea Chefi la cuțite

În sezonul 8 al show-ului „Chefi la cuțite”, Gina Pistol a avut de oferit 24 de bonusuri, iar în prezent clasamentul arată așa: Cătălin Scărlătescu are nouă amulete, Florin Dumitrescu opt, iar Sorin Bontea doar șase.

citește și: Veste neașteptată dată de Florin Dumitrescu! Cine a câștigat amuleta 24, ultima din acest sezon „Chefi la cuțite!

În această ediție a emisiunii „Chefi la cuțite”, ultima amuletă va fi acordată de Florin Dumitrescu! Pentru ultima confruntare individuală a chefilor, Gina Pistol a anunțat o temă menită să mai îndulcească puțin emoțiile și rivalitățile: desert!

citește și: Le-a prezis viitorul! Cum au reacționat jurații „Chefi la cuțite” când au dat ochii cu vrăjitoarea Miliarda Șerban

„El a crescut cumva cu noi. Eu când l-am cunoscut avea 23 de ani. La momentul acela îi spuneam copilul minune al bucătăriei. Vorbea frumos despre mâncare, știa lucruri despre mâncare. Îmi place foarte mult la Florin faptul că citește foarte mult despre mâncare, are cultură despre bucătărie și crește mișto în bucătărie, are alt stil de-a face bucătărie.

Îi place să combine gusturi, vine cu tot felul de inovații, îi place să combine texturi, e un plus pentru bucătăria românească”, a mărturisit Sorin Bontea despre colegul său de platou, care astăzi este jurat pentru ultima amuletă din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Cum au reacționat chefii când au văzut-o pe Bella Santiago, de la „X Factor”! Ce verdict a primit la „Chefi la cuțite”... Sorin Bontea, lovitură grea pentru Florin Dumitrescu, la „Chefi la cuțite”! „Nu pot să cred, ce bagabont ești”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x