Antena Căutare

Unul, doi, trei chefi? Nuuuuuuuuuuuuuuu, patru! „Uriașul” Henrik Sebok e greu de impresionat. ,,Ne așteptam la desert, iar pe ușă a intrat el, cireașa de pe tort”,

,,Chefi la cuțite”, aduce pe platoul emisiunii pe unul dintre chefii care i-a surprins pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu în etapa jurizărilor pe nevăzute.

,,Chefi la cuțite”, aduce pe platoul emisiunii pe unul dintre chefii care i-a surprins pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu în etapa jurizărilor pe nevăzute.

Uriașul Henrik Sebok își va face apariția în fața concurenților și a prietenilor săi, iar rolul său în cea de-a cincea confruntare pe echipe va fi dezvăluit mâine seară: ,,ne așteptam la desert, iar pe ușă a intrat el, cireașa de pe tort”, afirmă cu zâmbetul pe buze căpitanul echipei mov, ,,nu o să avem deloc o viață usoară!”.

A cincea confruntare pe echipe din bucătăria ,,Chefi la cuțite” începe cu o provocare pentru concurenții rămași în cursă, căci un chef cu experiență de peste treizeci de ani în domeniul gastronomiei şi-a făcut apariția în această seară - Henrik Sebok.

Chefii sunt mai hotărâți ca oricând să câștige probele, pentru că fiecare eliminare duce concursul mai aproape de finală, iar Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu vor să fie reprezentați de cei mai buni bucătari. Orgoliile își spun cuvântul mâine seară, iar replicile tăioase dintre ei sunt exemplul că spiritul de competiție nu pălește în fața prieteniei celor trei: ,,Vine furtuna, astăzi o vedeți pe prima, suntem o forță a naturii”,declară chef Cătălin Scărlătescu.

Cuvântul serii: „ÎNFRUNTARE!” Doamnelor și domnilor, cuțitele sunt mai ascuțite ca niciodată! Frumoasa Gina Pistol, îngr... Prima proba le dă bătăi de cap concurenţilor încă din start! Chef Dumitrescu, către un concurent din echipa lui:"De...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x