Antena Căutare

Uau! Victorie uluitoare pentru echipa violet! Cătălin Scărlătescu și-a făcut cruce! Sorin Bontea și-a pierdut cumpătul! „Du-te, bă!”

S-a spart ghinionul pentru echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, în cea de-a patra confruntare a sezonului șapte „Chefi la cuțite”! Violeții au fost victorioși și au surprins pe toată lumea!

Uau! Victorie uluitoare pentru echipa violet! Cătălin Scărlătescu și-a făcut cruce! Sorin Bontea și-a pierdut cumpătul! „Du-te, bă!”
Echipa lui chef Cătălin Scărlătescu a câștigat cea de-a patra confruntare!

Sorin Bontea, deşi l-a avut aliat pe chef Iosif Ştefănescu și a putut alege coșul cu ingrediente pentru fiecare echipă, şi Florin Dumitrescu s-au văzut învinși, de departe, de chef Cătălin Scărlătescu! Cu doar patru oameni rămași în echipă, a reușit să obțină opt voturi!

„Du-te, bă, de aici! Hai, măi, Florine, să mor dacă o înțeleg pe asta! Acela a fost tiramisu? Terminați cu prostiile! Opt farfurii, ești nebun la cap?”, a reacționat chef Sorin Bontea, dând cu piciorul într-un coș de gunoi.

„Neașteptat! A fost o surpriză și pentru mine”, a spus și chef Iosif Ștefănescu, care a fost aliat al echipei verzi.

Chef Cătălin Scărlătescu a fost el însuși surprins de victorie. Și-a făcut cruce, de mai multe ori!

„Pe bune? Astea sunt violete? Dragă bandă, nu te mai ciopârțesc (cum a menționat că ar fi avut de gând, n.r.). Îți mulțumesc foarte mult!”, a spus el.

Astfel, echipa verde, a lui chef Sorin Bontea, și cea albastră, a lui chef Florin Dumitrescu, au ajuns la duel.

Panică la „Chefi la cuțite”! Echipa albastră a făcut o gafă imensă! „Cineva i-a spălat pe creier cumva și le-au căzut ne... Accidente la „Chefi la cuțite”! Primăriţa Irina a alunecat către peretele cu tigăi! Un concurent și-a sabotat adversarii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x