Antena Căutare

Zeci de ouă, la o singură degustare la „Chefi la cuțite”! Ce au gătit concurenții

În ediția 30 din sezonul 8 al emisiunii, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut o misiune extrem de grea, la degustarea farfuriilor din proba de duel!

Zeci de ouă, la o singură degustare la „Chefi la cuțite”! Ce au gătit concurenții Galerie
Jurații emisiunii „Chefi la cuțite”, în sezonul 8

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Piloții de raliuri au decis, în ediția 30 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, faptul că dintre toate farfuriile cu amuse-bouche, cea mai bună a fost cea pregătită de Sorin Bontea și echipa sa.

Astfel, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu și-au trimis oamenii la duel, în speranța că la finalul acestei ediții nu vor avea un om eliminat din echipă.

Ce au gătit concurenții în ediția 30 din sezonul 8 Chefi la cuțite

Frumoasa Gina Pistol le-a dat concurenților de la „Chefi la cuțite” sarcina de-a pregăti niște preparate în care oul trebuie pus cât mai bine în valoare, indiferent dacă este vorba despre un aperitiv sau un fel principal.

citește și: Accident de coșmar la „Chefi la cuțite”! Concurenții au rămas fără cuvinte când au văzut ce s-a întâmplat pe bandă

Fiecare concurent a încercat să pregătească o rețetă cât mai gustoasă și cât mai aspectuoasă, fiindcă cei care fac degustarea și jurizirea sunt Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

citește și: Romică Romașcu, pus să aleagă dacă rămână la „Chefi la cuțite” sau nu! Ce decizie a luat

Banda a început să meargă și cei trei jurați din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” au avut misiunea dificilă de-a degusta numeroase preparate...cu multe ouă!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Tema care i-a redus la tăcere pe bucătarii de la „Chefi la cuțite”! Ce ingredient trebuie să folosească... Eliminare complet neașteptată la „Chefi la cuțite”! Ce concurent a pierdut Cătălin Scărlătescu: „Nu pot să cred”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x