Antena Căutare

Cea de-a opta gală FANtastic Show, câștigată "la mustață" de echipa condusă de Liviu Vârciu. Oare schimbarea de look să-i fi purat noroc?

Se pare că cei doi căpitani au fost la fel de buni şi au ajuns la egalitate. Şi cum ediţia nu poate fi câştigată decât de o singură echipă, votul de departajare a mers spre Liviu.

Se pare că cei doi căpitani au fost la fel de buni şi au ajuns la egalitate. Şi cum ediţia nu poate fi câştigată decât de o singură echipă, votul de departajare a mers spre Liviu.

Se pare că mustăcioara chiar i-a purtat noroc căpitanului fantastic. Andrei era gata-gata să facă un act de generozitate, încuranjând publicul să îl voteze pe adevrsaul lui. Probabil, acum, deja îi pare rău. "Să nu-l mai văd, să nu-l mai aud".

Dar oare cine va câştiga marea finală FANtastic Show? Rămâneți pe poziții și fiți atenți la ce se petrece în platoul emisiunii!

"Vă dau afară!" Paharele cu masa rotundă, motiv de dispută între concurenți. "Sunt un gunoi!"... Trofeul primului sezon "FANtastic Show" merge laaa... Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu. Cei doi adversari au ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x