Antena Căutare

Cuvintele CUTREMURĂTOARE rostite de Stela Popescu la ultima emisiune de divertisment la care a participat: „Noi cei care plecăm...”. Imagini NEDIFUZATE până acum!

Imagini-document în această seară la super-show-ul prezentat de Dan Negru. Guess My Age este ultima emisiune de divertisment la care a acceptat să participe regretata Stela Popescu. O lună mai târziu, celebra actriță trecea în neființă în mod șocant.

Pe 26 octombrie, data la care a fost înregistrată emisia din această seară, Stela Popescu arăta foarte bine și nimic nu anunța drama care urma să se petreacă. Marea doamnă a teatrului de revistă în România a fost la fel de efervescentă cum o cunoșteam cu toții, iar cuvintele sale rostite la finalul probei au căpătat astăzi rolul unui adevărat testament: „Mă bucur să văd oameni tineri și mă bucur că voi, cei care ne veși lua locul după ce VOM PLECA de aici sunteți frumoși și deștepți”, a spus Stela Popescu.

Mai mult, cea care a intrat în cartea de istorie a teatrului și cinematografului românesc, le-a împărtășit celor doi concurenți și câteva sfaturi despre cum să se mențină în formă: „Aveți grijă ce mâncați. Mâncați puțin și slab. O să trăiți mult, la fel ca mine”, au fost cuvintele Stelei Popescu.

”Dezastru! Sper să prindem runda a șasea!” Un indian cu ghinion. Suma de bani a scăzut considerabil... Stela Popescu pe scena Guess My Age. Concurenta a izbucnit în lacrimi: „Nu pot să cred. E ceva la care visam de-o viață”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

➡️ Urmăreşte online emisiunea Guess my age - Ghiceste vasta online pe platforma AntenaPlay, de pe orice dispozitiv! 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x