Antena Căutare

La mulţi ani, Dan Negru! Regele audienţelor a primit un tort pe măsură! Surpriza a fost uriașă!

Invitat la emisiunea „Agentul VIP” de la Antena Stars, Dan Negru a avut parte de o surpriză uriașă! Cristi Brancu și întreaga echipă au pregătit un tort special pentru regele audiențelor!

Invitat la emisiunea „Agentul VIP” de la Antena Stars, Dan Negru a avut parte de o surpriză uriașă! Cristi Brancu și întreaga echipă au pregătit un tort special pentru regele audiențelor!

Prezentatorul a povestit mai multe despre amintirile sale și despre clipele uluitoare trăite la un meci Barcelona-Chelsea, atunci când a prins mingea șutată de Messi. Înainte ca emisiunea să ajungă la final, echipa de la Antena Stars i-au adus invitatului un tort pe măsură, special creat pentru regele audiențelor!

Dan Negru se află în echipa Antenei 1 de la sfârșitul anilor ‘90 și de numele său se leagă numeroase formate de succes, precum „Ciao Darwin”, „Ziua Judecății”, „Genialii”, „Ziua Judecății”, „Te pui cu blondele” sau „Next Star”, cu care a înregistrat recorduri de audiență.

Din 1999 și până în prezent, Dan Negru deține supremația audiențelor în noaptea de Revelion. Anul acesta, pentru al 18-lea an consecutiv, Dan Negru a fost lider de audiență show-ul de la trecerea dintre ani!

Începând cu data de 30 noiembrie, Dan Negru prezintă la Antena 1 un nou format, “Guess My Age – Ghicește vârsta”, care va premia intuiția cu importante sume de bani. Prima ediție a show-ului va fi una specială care va aduce în postura de concurenți trei campioni, Florin Răducioiu, Cătălin Moroșanu și Marian Drăgulescu.

“Show-ul nou de la Antenă va fi altceva. Lazarov, pe care-l pomenesc adeseori, m-a învățat să fiu mereu altfel decât ceilalți. Când făceam “Ciao Darwin”, cu Mama Natură, asistentele tv încă nu se inventaseră. Când toți aveau asistente tv în show-uri, eu am renunțat la ele și am făcut emisiuni cu copii. Am fost mereu împotriva curentului. Probabil, așa am supraviețuit. “Guess my age”, noul meu show, e o noutate absolută pe piața tv. Și asta contează mult pe o piață tv destul de previzibilă”, mai spune Dan Negru.

Bogdan și Daiana nu au reușit să își realizeze visul! Cei doi concurenți au fost învinși de provocările de la „Guess My ... Secretul tinereții Laurei Lavric, dezvăluit la “Guess My Age – Ghicește vârsta”: “Merg pe jos, zilnic, ore în șir”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

➡️ Urmăreşte online emisiunea Guess my age - Ghiceste vasta online pe platforma AntenaPlay, de pe orice dispozitiv! 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x