Antena Căutare

Pasiunea pentru bucătărie și moda bărbaților cu barbă nu s-au potrivit. Cei doi soți au fost induși în eroare de un tââânăr bucătar. Cinci ani le-a dat o gaură în buget!

Andreea și Mihai sunt împreună de patru ani, dar s-au căsătorit în urmă cu trei ani când a venit pe lume băiețelul lor Matyas.

Andreea și Mihai sunt împreună de patru ani, dar s-au căsătorit în urmă cu trei ani când a venit pe lume băiețelul lor Matyas.

El este maestru de ceremonii, iar ea profesoară de dans și speră ca vasta lor experiență în lucrul cu oamenii să-I ajute să ghicească vârsta celor șapte persoane care vor apărea în fața lor.

Însă, socoteala din targ nu se potriveste cu cea de acasa. Un bucatar cu barba le-a dat planurile peste cap. 5 ani i-a indus în eroare.

O tânără frumoasă, cu ochii verzi și buzele senzuale,le-a purtat noroc Andreei și lui Mihai. Cei doi soți au ghicit din ... Surpriza serii, la Guess My Age. Andreea Bălan i-a dat gata pe concurenții din această seară. Vârsta artistei, o enigmă:...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

➡️ Urmăreşte online emisiunea Guess my age - Ghiceste vasta online pe platforma AntenaPlay, de pe orice dispozitiv! 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x