Antena Căutare

Seara de "Valentine's Day", dedicată cuplurilor! Teodora şi Claudiu, doi studenţi care vor să plătească avansul pentru un apartament, cu banii de la “Guess My Age – Ghicește vârsta”

E seara cuplurilor la “Guess My Age - Ghicește vârsta”, show-ul prezentat de Dan Negru, la Antena 1. O seară a celor care se iubesc, a celor care sunt împreună, căci opt perechi își vor face apariția pe scena show-ului: una  de concurenți și alte șapte de invitați, cărora cei doi concurenți vor trebui să le ghicească vârsta cu exactitate.

E seara cuplurilor la “Guess My Age - Ghicește vârsta”, show-ul prezentat de Dan Negru, la Antena 1. O seară a celor care se iubesc, a celor care sunt împreună, căci opt perechi își vor face apariția pe scena show-ului: una de concurenți și alte șapte de invitați, cărora cei doi concurenți vor trebui să le ghicească vârsta cu exactitate.

Concurenţii nostru sunt pregătiţi să îşi testeze intuiţia, dar și norocul, în speranța câștigării celor 100.000 de lei puși în joc. Este vorba despre un cuplu de studenţi - Teodora Beletescu (21 de ani) și Claudiu Furnică (24 de ani).

Ea, studentă la Arhitectură, el, la Relații Internaționale. S-au cunoscut acum mai bine de un an, într-un cerc de prieteni. Nu locuiesc încă împreună, dar speră că acest lucru să se întâmple cât mai curând. Se descriu drept un cuplu nebunatic, căruia îi place să iasă la film, teatru, operă și să călătorească.

Să le urăm success şi intuiţie cât cuprinde!

De Ziua Îndrăgostiților, opt perechi îşi vor face apariţia pe scena show-ului "Guess My Age - Ghicește vârsta"... Prima lună de chirie - prima probă?! Teodora şi Claudiu au pornit cu stângul: "Are barbă, dar pare tânăr"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

➡️ Urmăreşte online emisiunea Guess my age - Ghiceste vasta online pe platforma AntenaPlay, de pe orice dispozitiv! 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x