Antena Căutare

A salvat o cioară căzută în grădina sa, dar ce s-a întâmplat după l-a lăsat fără cuvinte! Nu credea că e posibil așa ceva!

Un bărbat din Marea Britanie a salvat o cioară, dar ceea ce s-a întâmplat după l-a lăsat fără cuvinte. Nu credea că este posibil așa ceva!

Un bărbat din Marea Britanie a salvat o cioară, dar ceea ce s-a întâmplat după l-a lăsat fără cuvinte. Nu credea că este posibil așa ceva!

Aceasta este povestea lui Warren Home de 53 de ani, din orașul britanic Stockport.

Într-o zi, bărbatul a descoperit în curtea casei sale o cioară rănită, pe care a dus-o la un centru special. Totuși, cei de acolo l-au sunat după patru ore, spunând că cioara face gălăgie și nu se lasă atinsă de nimeni, așa că l-au rugat să vină și să o ia acasă.

Russ a uimit o lume întreagă

Warren nu a avut încotro și a luat pasărea înapoi. A îngrijit-o până s-a făcut bine. În zadar a încercat să o gonească, fiindcă cioara efectiv nu a vrut să plece.

Văzând că pasărea nu mai vrea să plece de lângă binefăcătorul său, familia a decis să o adopte

Acum, cioara Russ a devenit un model de prietenie și devotament în întreaga lume.

Doi dihori vor să pună lăbuța pe marele premiu la „Ham talent” cu un număr de agility!... Hopa mitică de milioane! Niște hamsteri au descoperit cea mai tare formă de distracție, nu credeai că le trece prin cap ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x