Antena Căutare

Duminică, de la 20:30, la Antena 1, într-o nouă ediție a show-ului, Pepe îl învață alba-neagra pe Mihai Petre

Nu de puține ori, membrii juriului au fost invitați de concurenți pe scena „Ham talent” pentru a-i ajuta să își ducă numărul artistic la bun sfârșit

Nu de puține ori, membrii juriului au fost invitați de concurenți pe scena „Ham talent” pentru a-i ajuta să își ducă numărul artistic la bun sfârșit.

În timpul unui astfel de moment, a ieșit la iveală faptul că Mihai Petre nu știe să joace alba-neagra. Colegul la nevoie se cunoaște, și-a zis Pepe, probabil, și a sărit să îi explice lui Mihai care sunt regulile și, mai ales, cum se face că nu poți câștiga niciodată. „Acum mi-am dat seama de ce are o mașină mult, mult mai frumoasă decât a mea”, a glumit Mihai. „M-am distrat la alba-neagra, mai ales că nu mă pricep la așa ceva”, își amintește el. „Mihai Petre nu știa că la alba-neagra nu câștigi niciodată. El a fost sincer, săracu’…”, declară amuzat Pepe.
Telespectatorii vor putea vedea întregul moment duminică, de la 20:30, atunci când va fi difuzată o nouă ediție a show-ului „Ham talent”.

Impresionant! Cea mai mare paradă de elefanţi din Asia uimește o lume întreagă... O purcelușă vietnameză, o capră născută pentru a fi pe scenă, un cățel în cărucior cu rotile și o bufniță polară își înt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x