Antena Căutare

Hopa mitică de milioane! Niște hamsteri au descoperit cea mai tare formă de distracție, nu credeai că le trece prin cap așa ceva! Râzi cu lacrimi! (VIDEO)

Un clip video postat recent pe internet a devenit viral în toată lumea. Niște hamsteri au găsit cea mai tare formă de distracție.

Un clip video postat recent pe internet a devenit viral în toată lumea. Niște hamsteri au găsit cea mai tare formă de distracție.

Un bărbat din Rusia privea atent o cușcă în care se aflau câțiva hamsteri. Totuși, ceea ce a văzut l-a lăsat fără cuvinte.

La un moment dat, unul dintre micuți a uitat că e hamster și și-a luat rolul de „hopa mitică” și a început să facă adevărate scamatorii.

Văzând cum colegul de cușcă se dă peste cap și pare că se distrează de minune, un alt hamster a început să facă la fel.

Clipul video a ajuns pe internet și a devenit viral în toată lumea. Nimeni nu credea că hamsterii se pot distra așa.

A salvat o cioară căzută în grădina sa, dar ce s-a întâmplat după l-a lăsat fără cuvinte! Nu credea că e posibil așa cev... Dihori dresați, un amstaff din cale-afară de sensibil, găini valoroase și o agamă cu barbă sunt vedete în cea de-a doua ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x