Antena Căutare

Moment de magie. Sultan, calul dansator a lăsat juriul fără cuvinte!

Nu vezi în fiecare zi un număr de balet în care protagonist să fie un cal. Sultan a oferit unul dintre cele mai frumoase numere prezentate în primul sezon al showului „Ham talent”

Nu vezi în fiecare zi un număr de balet în care protagonist să fie un cal. Sultan a oferit unul dintre cele mai frumoase numere prezentate în primul sezon al showului „Ham talent”.

O feerie, un număr de magie. Așa poate fi caracterizat momentul pus în scenă de Sultan și Marian Dorde, instructorul și stăpânul animalului. Ajutați de Silvia, cei doi au reușit să impresioneze asistența prin grația mișcărilor și prin chimia care există între cei doi. Așa cum era normal, Sultan și stăpânul său au primit răspunsuri afirmative din partea tuturor membrilor juriului, care au avut doar cuvinte de laudă la adresa întregii echipe.

Liviu Vârciu are „noră” semifinalistă la Ham Talent! patru de „DA” pentru Thetys Lisa... Toată lumea și-a dori așa ceva. Arya, cățelușa care face curățenie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x