Antena Căutare

Pepe a lucrat la circ!

Spiritele se încing din nou între membrii juriului joi, de la 20:30, atunci când Antena 1 difuzează ultima ediție de preselecții a show-ului „Ham talent”.

Spiritele se încing din nou între membrii juriului joi, de la 20:30, atunci când Antena 1 difuzează ultima ediție de preselecții a show-ului „Ham talent”.

Beatrice Rancea continuă să-și susțină punctul de vedere și să spună că nu crede că locul animalelor este în circ, în timp ce Mihai Petre îi reamintește că el este împotriva circului cu oameni, nu al celui cu animale.

Pepe își amintește o experiență pe care a avut-o în urmă cu 10 ani când a lucrat timp de un sezon la circ.

„Am avut o colaborare. Cântam pe momente de trapez, mai făceam și anumite semne acrobaților, care se sincronizau pe muzica mea. La repetiții și la spectacole eram în arenă, a fost o experiență plăcută. Nu a fost ceva complicat, dar simțeam că am o mare responsabilitate pentru că cei implicați în reprezentație erau foarte atenți la mine. Am cunoscut animalele, am intrat în menajerie, am cunoscut fiecare dresor în parte. Deja știam ce animale trec prin spatele meu numai când le simțeam cum miros”, povestește Pepe.

Zâmbiți, vă rog! Așa arată un măgar fericit, după ce a fost salvat de la înec!... PREMIERĂ MONDIALĂ! Primii pui de căței concepuți in vitro s-au născut în Statele Unite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x