Antena Căutare

Te topești de dragul lui! Un urs panda se rostogoleşte prin zăpadă ca un copil fericit

Copiii sunt deseori pomeniti pentru bucuria cu care întâmpină prima zăpadă, dar acest panda gigant are toate şansele să îi detroneze

Copiii sunt deseori pomeniti pentru bucuria cu care întâmpină prima zăpadă, dar acest panda gigant are toate şansele să îi detroneze.


Localnic al grădinii zoo din Canada, Da Mao pur şi simplu nu se mai satură să se tăvălească în aşternutul rece. Filmat de un angajat al rezervaţiei, ursul este surprins în timp ce se rostogoleşte prin zăpadă ca un copil fericit.

Internauţii care au vizualizat filmuletul în număr uriaş se întreabă, mai în glumă mai în serios dacă nu cumva ursul a descoperit un nou sport.

„Ham talent” a fost lider de audiență la nivelul întregii țări... Confecționează hăinuțe pentru găini! Înaripatele sunt atât de drăgălașe îmbrăcate!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x