Antena Căutare

Iadul Bucatarilor

Articole DEGUSTARE pe NEVĂZUTE! O nouă probă surpriză, pentru distracția juraților!

DEGUSTARE pe NEVĂZUTE! O nouă probă surpriză, pentru distracția juraților!

După un service ratat, jurații s-au gândit să le testeze concurenților capacitatea de a recunoaște alimentele.

Luni, 13.10.2014, 13:07
Eșecul service-ului duce la NOMINALIZĂRI pentru eliminare din competiție! Urmează JURIZAREA!

Eșecul service-ului duce la NOMINALIZĂRI pentru eliminare din competiție! Urmează JURIZAREA!

Dezamăgiți de prestația de până acum a concurenților, cei trei Chefi le-au cerut celor două echipe să aleagă câte doi nominalizați pentru eliminare

Luni, 13.10.2014, 13:05
Chef Dumitrescu ia o decizie drastică! Restaurantul Hell's Kitchen SE ÎNCHIDE în timpul service-ului!

Chef Dumitrescu ia o decizie drastică! Restaurantul Hell's Kitchen SE ÎNCHIDE în timpul service-ului!

După ce s-au chinuit să scoată câteva farfurii pe sală, cele două echipe au parte de o "surpriză" din partea lui Chef Florin.

Luni, 13.10.2014, 13:04
Valentin: "Denis e Pinnochio malefic!" Concurentul a încercat să caute ajutor în echipa fetelor, însă fără succes

Valentin: "Denis e Pinnochio malefic!" Concurentul a încercat să caute ajutor în echipa fetelor, însă fără succes

Epuizându-se stocul de pește, Valentin își încearcă norocul în echipa fetelor. Acesta merge alături pentru a le cere ajutorul. Aici se lovește însă de un zid.

Luni, 13.10.2014, 13:03
Nervozitatea are gust de risotto în Iadul Bucătarilor! Tensiunea crește și primele lacrimi apar în ochii concurenților!

Nervozitatea are gust de risotto în Iadul Bucătarilor! Tensiunea crește și primele lacrimi apar în ochii concurenților!

Ambele echipe sunt într-o stare de agitație, încercând să scoată ele mai bune preparate. Dacă fetele au reușit deja să servească o farfurie, echipa albastră, a băieților, se chinuie să termine două porții de risotto.

Luni, 13.10.2014, 13:02
Mihaela Vărzaru - ”Îmi doresc nu doar sa ajung să lucrez, ci și să fiu un om de bază într-un restaurant de top.”

Mihaela Vărzaru - ”Îmi doresc nu doar sa ajung să lucrez, ci și să fiu un om de bază într-un restaurant de top.”

Mihaela este din București și a început să gătească de mică, fiind nevoită să preia din atribuțiile casei. A crescut fără tată pentru că părinții s-au despărțit când avea numai 3 ani. Mai are încă trei frați

Luni, 13.10.2014, 11:10
Elena Pădurariu, o moldoveancă dulce! Concurenta, care ne încântă cu cele mai bune prăjituri, ascunde o poveste tragică!

Elena Pădurariu, o moldoveancă dulce! Concurenta, care ne încântă cu cele mai bune prăjituri, ascunde o poveste tragică!

Elena s-a născut în Republica Moldova, unde a copilărit până la 15 ani când s-a mutat în România. A început să gătească la vârsta de 13 ani, când rămânea singură acasă, părinții fiind plecati la serviciu

Luni, 13.10.2014, 11:02
O elevă conștiincioasă în Iadul Bucătarilor! Denis Carculea studiază gastronomia în Spania!

O elevă conștiincioasă în Iadul Bucătarilor! Denis Carculea studiază gastronomia în Spania!

Denis e născută în județul Sibiu, dar este stabilită în Spania de mulți ani. Studiază gastronomia și tocmai a încheiat anul al treilea de Științe gastronomice și arte culinare, la Universitatea Basque Culinary Center, în Spania

Luni, 13.10.2014, 10:50
Tavi Oprea a pornit în viață de jos! Concurentul a reușit să ajungă, la numai 25 de ani, chef de partie la Londra!

Tavi Oprea a pornit în viață de jos! Concurentul a reușit să ajungă, la numai 25 de ani, chef de partie la Londra!

Tavi este din Bacău, are 25 de ani și muncește ca bucătar în Marea Britanie

Luni, 13.10.2014, 10:44
Cătălin Badici - “Cea mai mare pasiune a mea este gătitul”

Cătălin Badici - “Cea mai mare pasiune a mea este gătitul”

Cătălin a început să lucreze la 18 ani într-un restaurant, ca piccol, iar dupa numai jumătate de an a trecut în bucătărie

Luni, 13.10.2014, 10:29
Augustin Pop a avut nevoie de o întâmplare nefericită pentru a deveni pasionat de bucătărie!

Augustin Pop a avut nevoie de o întâmplare nefericită pentru a deveni pasionat de bucătărie!

Augustin s-a născut în Cluj-Napoca și are 28 de ani. Spune că a avut o copilărie frumoasă, cu mulți prieteni și sute de amintiri. O întâmplare nefericită și o mare încercare în viață l-au adus aproape de pasiunea pentru gătit, care i-a devenit și meserie

Luni, 13.10.2014, 10:04
Connect-R a ajuns în Iadul Bucătarilor! Vedeta se pricepe de minune să gătească pentru fetița sa, Maya!

Connect-R a ajuns în Iadul Bucătarilor! Vedeta se pricepe de minune să gătească pentru fetița sa, Maya!

Cunoscutul cântăreț și jurat "Next Star" se distrează de minune în postura de tătic și bucătar. Acesta a postat o fotografie pe o rețea de socializare în care ne demonstrează că se descurcă bine și în bucătărie

Duminica, 12.10.2014, 13:02
Ce porecle şi-au pus concurenţii de la ”Hell’s Kicthen – Iadul Bucătarilor”

Ce porecle şi-au pus concurenţii de la ”Hell’s Kicthen – Iadul Bucătarilor”

Au stat împreună 24 de ore din 24, 7 zile din 7, au muncit împreună în bucătărie, s-au întrecut, au împărţit şi momente frumoase, dar şi vorbe acide. Între concurenţii din ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” s-au legat şi prietenii, au apărut şi antipatii şi aproape fiecare dintre ei a rămas cu o poreclă primită în casă, pe perioada filmărilor

Duminica, 12.10.2014, 11:25
Tavi, în lacrimi la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”

Tavi, în lacrimi la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”

Ediţia de luni aduce un nou service în restaurantul din “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” şi, odată cu asta, multă tensiune. Lucrul bine făcut necesită atenţie, concentrare şi dăruire, iar concurenţii trebuie să demonstreze că au învăţat ceva din primul service în restaurant.

Duminica, 12.10.2014, 11:15
Prepară o negresă DELICIOASĂ în doar 2 minute!

Prepară o negresă DELICIOASĂ în doar 2 minute!

Ingrediente un ou două cești de ulei vegetal o linguriță și jumătate de apă o ceașcă de mix pentru negresă spray de gătit bucăți de ciocolată (duupă preferințe) Mod de preparare Peste ou se adaugă apa și uleiul și se...

Duminica, 12.10.2014, 11:02
Sergiu Ștefan Gherasim, un bucătar ce gătește pe acorduri de chitară!

Sergiu Ștefan Gherasim, un bucătar ce gătește pe acorduri de chitară!

Compune muzică și preparate de top în același timp. Ștefan este unul dintre concurenții reality-show-ului Hell's Kitchen - Iadul bucătarilor, care ne-a impresionat cu povestea sa de viață. El reușește să îmbine pasiunea pentru muzică și cea pentru gătit

Vineri, 10.10.2014, 15:41
Chef Florin Dumitrescu face minuni în bucătărie! Juratul Hell's Kitchen ne demonstrează încă o dată că este un profesionist!

Chef Florin Dumitrescu face minuni în bucătărie! Juratul Hell's Kitchen ne demonstrează încă o dată că este un profesionist!

Prezent la un eveniment extrem de important în București, Florin Dumitrescu și-a răpit puțin timp pentru a povesti despre activitatea sa zilnică

Vineri, 10.10.2014, 13:56
Concurs - Hell's Kitchen Iadul Bucătarilor! Demonstrează că ești fan și câștigă premii personalizate pentru bucătăria ta!

Concurs - Hell's Kitchen Iadul Bucătarilor! Demonstrează că ești fan și câștigă premii personalizate pentru bucătăria ta!

Participă zilnic, de luni până vineri, la concursul Hell's Kitchen- Iadul Bucătarilor și poți avea ocazia să câștigi un șorț sau o mânușă de bucătărie personalizată cu logo-ul emisiunii

Vineri, 10.10.2014, 12:05
RISOTTO, o istorie INEDITĂ! FARSA care a dat lumii un preparat DELICIOS!

RISOTTO, o istorie INEDITĂ! FARSA care a dat lumii un preparat DELICIOS!

Risotto-ul este un preparat foarte popular în Italia, care ulterior a început să se bucure de recunoaștere pe plan internațional.

Vineri, 10.10.2014, 11:49
Mâncarea nu impresionează doar în farfurie! Cele mai spectaculoase ținute sunt realizate din legume!

Mâncarea nu impresionează doar în farfurie! Cele mai spectaculoase ținute sunt realizate din legume!

Există mulți artiști care încearcă să creeze rochii din diverse materiale bizare, majoritatea folosind hârtia. Mâncarea "purtabilă" este însă cireașa de pe tort

Vineri, 10.10.2014, 11:12
Chipsurile japoneze, o gustare simplă și de efect, perfectă pentru zilele de toamnă!

Chipsurile japoneze, o gustare simplă și de efect, perfectă pentru zilele de toamnă!

În timp ce restul lumii consideră frunzele simple ornamente sau "mizerie" pe străzi pe perioada toamnei, acestea sunt delicatese culinare în Japonia

Joi, 09.10.2014, 13:56
Dany Jinariu prepară piept de rață cu polenta și spanac sote!

Dany Jinariu prepară piept de rață cu polenta și spanac sote!

Ingrediente Piept de rață 1 bucată Spanac baby 150 g Polenta 200 g Sare Piper Unt 50 g Ulei de măsline 30 ml Ardei gras (roșu, galben, verde, câte o jumătate din fiecare) Zucchini 1 bucată Mod de preparare Se pune pieptul de...

Joi, 09.10.2014, 13:38
Ștefan Gherasim prezintă secretul unui piept de pui cu gălbiori, sos de smântână și couscous cu nucă, stafide și zeamă de portocale

Ștefan Gherasim prezintă secretul unui piept de pui cu gălbiori, sos de smântână și couscous cu nucă, stafide și zeamă de portocale

Ingrediente O jumătate de piept de pui 100 g de couscous 30-40 g de miez de nucă 10 stafide albe zeamă de la o jumătate de portocală 200 g de gălbiori 150 g de smântână 50 g de unt bun (unt sărat de preferință) Mod de preparare...

Joi, 09.10.2014, 13:25
Când a fost făcută PRIMA prăjitură DIN LUME? Răspunsul TE VA UIMI!

Când a fost făcută PRIMA prăjitură DIN LUME? Răspunsul TE VA UIMI!

Cu siguranță te-ai întrebat cine a făcut prima prăjitură din lume. Puțini sunt cei care știu răspunsul la această întrebare.

Joi, 09.10.2014, 11:38
Elena Pădurariu te învață să faci un cotlet de miel în crustă de ierburi, orez cu legume și sos de iaurt!

Elena Pădurariu te învață să faci un cotlet de miel în crustă de ierburi, orez cu legume și sos de iaurt!

Ingrediente cotlet de miel 200-250 gr Ceapă 2 buc Rozmarin o crenguță Pătrunjel 1/2 legătură Oțet de vin 1 lingură Ulei de floarea soarelui 100 ml Boabe de piper roșu 30 gr Boia o linguriță Cimbru o crenguță Orez basmatic 100...

Joi, 09.10.2014, 11:17
Tavi Oprea vă invită la o porţie de Piept de curcan cu salvie, bacon și couscous

Tavi Oprea vă invită la o porţie de Piept de curcan cu salvie, bacon și couscous

Ingrediente Piept de curcan 3x 50 g Frunza de salvie jumatate per beef Bacon 3 felii mici Couscous 1 frunza de dafin 1 ram mic de cimbru 5 boabe de piper negru Sare ardei gras (galben, rosu si verde) Patrunjel Lamaie Vin rosu (Cabernet...

Miercuri, 08.10.2014, 16:29
Andreea Dumitrache recomandă "Piept de raţă cu reducţie de balsamic, piure de cartof dulce si fasole verde cu seminţe de susan"

Andreea Dumitrache recomandă "Piept de raţă cu reducţie de balsamic, piure de cartof dulce si fasole verde cu seminţe de susan"

Ingrediente 1 bucata piept de rata 200 g cartof dulce 30 g unt 1 ceapa mica sau 2 echalottes 200 ml apa sau supa de legume 20 ml smantana de gatit 35 % grasime Nucsoara 100 ml otet balsamic 1 steluta de anason ¼ baton de scortisoara 10 ml...

Miercuri, 08.10.2014, 16:24
Kinga Tanko vă invită să savurați "Cotlete de berbec cu cartofi cu rozmarin"

Kinga Tanko vă invită să savurați "Cotlete de berbec cu cartofi cu rozmarin"

Ingrediente 200 grame cotlet de berbec (dezosat) 50 ml vin rosu 2 catei de usturoi 150 grame cartofi o ceapa alba mare un fir de rozmarin o lingura de zahar o lingurita de otet balsamic o lingurita sos de soia sare piper Mod de preparare...

Miercuri, 08.10.2014, 16:20
Elena Pădurariu ne recomandă "Cotlet de miel în crustă de ierburi, orez cu legume şi sos de iaurt"

Elena Pădurariu ne recomandă "Cotlet de miel în crustă de ierburi, orez cu legume şi sos de iaurt"

Ingrediente cotlet de miel 200-250 gr Ceapa 2 buc Rozmarin o crenguta Patrunjel 1/2 legatura Otet de vin 1 lingura Ulei de floarea soarelui 100 ml Boabe de piper rosu 30 gr Boia o lingurita Cimbru o crenguta Orez basmatic 100 gr Dovlecel...

Miercuri, 08.10.2014, 16:07
Află totul despre Andreea Dumitrache!

Află totul despre Andreea Dumitrache!

Andreea are 29 de ani și este din Câmpina. Lucrează în prezent ca bucătar șef într-un restaurant din Capitală. Își crește singură băiețelul în vârstă de trei ani. Provine dintr-o familie în care s-a gătit foarte mult, toată lumea a fost și este pasionată de gastronomie, însă nimeni nu a urmat o cariera în acest sens până la ea.

Miercuri, 08.10.2014, 13:52
Cătălin Badici recomandă "Pisică de mare cu sos olandez, spanac sote, piure de morcovi și rulouri de dovlecel cu brânză"

Cătălin Badici recomandă "Pisică de mare cu sos olandez, spanac sote, piure de morcovi și rulouri de dovlecel cu brânză"

Ingrediente pisica de mare sau calcan 1,500 gr spanac 0,800 gr unt 80% 0,250 gr oua 2 buc ceapa alba 0,070 gr usturoi 0,010 gr ulei de masline 0,050 ml lamaie 1 bucata telemea de vaca (nu prea sarata) 0,200 gr dovlecei (sau zucchini) 3...

Luni, 06.10.2014, 20:36
Se deschide restaurantul Hell's Kitchen! Fetele reușesc să obțină un avantaj! Echipa roșie servește prima farfurie!

Se deschide restaurantul Hell's Kitchen! Fetele reușesc să obțină un avantaj! Echipa roșie servește prima farfurie!

După o zi în care unii s-au relaxat și alții au muncit, a venit vremea service-ului. Ambele echipe s-au pregătit spiritual pentru deschiderea restaurantului. Cu sufletul la gură concurenții așteptă să afle pe ce posturi vor lucra

Luni, 06.10.2014, 15:46
Mai ceva ca în liceu! Debusolate total, fetele au folosit un nou tip de "fițuică" pentru a ieși din impas

Mai ceva ca în liceu! Debusolate total, fetele au folosit un nou tip de "fițuică" pentru a ieși din impas

De fiecare dată când restaurantul Hell's Kitchen se deschide, rețetele concurenților par să dispară ca prin minune

Luni, 06.10.2014, 15:45
Valentin face haz de necaz! Concurentul își imaginează ieșirea fetelor într-un mod extrem de amuzant!

Valentin face haz de necaz! Concurentul își imaginează ieșirea fetelor într-un mod extrem de amuzant!

Nu știm dacă invidia se află de fapt în spatele reacțiilor lui Valentin, însă un lucru este cert, s-a amuzat copios pe seama fetelor

Luni, 06.10.2014, 15:28
Băieții se luptă cu dezordinea din camera fetelor în timp ce ele se relaxează la spa!

Băieții se luptă cu dezordinea din camera fetelor în timp ce ele se relaxează la spa!

Echipa albastră a avut ghinionul de a fi pedepsită de cei trei Chefi, motiv pentru care a ajuns să curețe camerele doamnelor

Luni, 06.10.2014, 15:17
"A venit dracul din Hell's Kitchen!" Fetele au parte de o întâlnire inedită la spa!

"A venit dracul din Hell's Kitchen!" Fetele au parte de o întâlnire inedită la spa!

După o zi relaxantă fetele au avut parte de o surpriză neașteptată, fiind vizitate de însuși Chef Sorin Bontea

Luni, 06.10.2014, 15:10
Meniu neobișnuit la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”

Meniu neobișnuit la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”

După un prim service în restaurant care le-a pus mari probleme și le-a arătat că mai au de muncă până să se ridice la nivelul pretențiilor celor trei jurați, concurenții de la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” au parte săptămâna aceasta de o provocare neașteptată

Luni, 06.10.2014, 14:58
Bucătăria din casa Hell's Kitchen s-a transformat în salon! Bigudiurile lui Angi au stârnit revoltă în rândul băieților!

Bucătăria din casa Hell's Kitchen s-a transformat în salon! Bigudiurile lui Angi au stârnit revoltă în rândul băieților!

Obosiți după o zi de muncă, băieții se retrag în casă pentru a se odihni și a savura o porție de supă

Luni, 06.10.2014, 14:23
Valentina, diva competiției, intră în conflict cu celelalte fete din pricina unui costum de baie!

Valentina, diva competiției, intră în conflict cu celelalte fete din pricina unui costum de baie!

Cum o zi de răsfăț la Spa nu se poate petrece nud, fetele au fost invitate la o sesiune de cumpărături, unde s-au plimbat printre raioane întregi de costume de baie

Luni, 06.10.2014, 14:11
Prima jurizare se termină cu LACRIMI de fericire pentru una dintre echipe! Chefii îi trimit pe băieți "la cratiță" și pe fete la distracție!

Prima jurizare se termină cu LACRIMI de fericire pentru una dintre echipe! Chefii îi trimit pe băieți "la cratiță" și pe fete la distracție!

Competiția acerbă dintre concurenții reality-show-ului este tot mai intensă! Fiecare dintre echipe se străduiește să dea tot ce este mai bun însă emoțiile și tensiunea își spun de multe ori cuvântul

Luni, 06.10.2014, 13:57
Echipa albastră își plânge amarul în bucătărie, iar fetele au parte de tratament VIP!

Echipa albastră își plânge amarul în bucătărie, iar fetele au parte de tratament VIP!

Echipa albastră este învinsa ultimei probe. În timp ce pe fete le așteaptă un tratament VIP, băieții trebuie să facă ordine și disciplină în bucătărie.

Luni, 06.10.2014, 13:48
Jurizarea probei a fost de FOC! Chefii au dezlănțuit infernul!

Jurizarea probei a fost de FOC! Chefii au dezlănțuit infernul!

Jurizarea probei a început dur. Chef Florin Dumitrescu a avut ca invitați pe chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu. Emoțiile au fost maxime.

Luni, 06.10.2014, 13:47
O nouă probă de fier pentru concurenți! Animalul prins a trebuit GĂTIT!

O nouă probă de fier pentru concurenți! Animalul prins a trebuit GĂTIT!

Chef Florin Dumitrescu i-a luat pe concurenți în primire și i-a anunțat că au 60 de minute la dispoziție să gătească animalul prins, alături de o garnitură potrivită.

Luni, 06.10.2014, 13:46
Animalele au dat trezirea în casa „Hell's Kitchen”! Apoi a urmat alergarea din curte!

Animalele au dat trezirea în casa „Hell's Kitchen”! Apoi a urmat alergarea din curte!

Dimineața a început în forță pentru concurenți. Surpriza pregătită pentru ei i-a luat cu totul prin surprindere.

Luni, 06.10.2014, 13:45
Tensiunea din casă îi face pe concurenți să CEDEZE nervos!

Tensiunea din casă îi face pe concurenți să CEDEZE nervos!

Imediat după ce a avut loc prima eliminare din concurs, Angi Lepădatu a revenit în casă și a avut un moment în care au cuprins-o lacrimile.

Luni, 06.10.2014, 13:44
Chef Florin Dumitrescu anunță PRIMUL ELIMINAT din competiție!

Chef Florin Dumitrescu anunță PRIMUL ELIMINAT din competiție!

Chef Florin Dumitrescu a anunțat că are nominalizări de făcut. Tensiunea este din ce în ce mai mare în rândul participanților.

Luni, 06.10.2014, 13:43
Desert tomnatic! Un cheesecake cu dovleac ideal pentru zilele mohorâte!

Desert tomnatic! Un cheesecake cu dovleac ideal pentru zilele mohorâte!

Încălziți cuptorul la 350 °. Măcinați fursecurile cu ghimbir împreună cu nucile și zahărul de cofetărie. Adăugați untul și omogenizați

Luni, 06.10.2014, 10:26
Nu vei mai servi ananasul altfel! Cel mai simplu truc pentru a felia fructul în mod inedit!

Nu vei mai servi ananasul altfel! Cel mai simplu truc pentru a felia fructul în mod inedit!

Tot ceea ce trebuie să faci este să urmezi pașii din imagini

Sambata, 04.10.2014, 02:03
Două degete spumă! Cum trebuie să torni berea în pahar pentru a obține perfecțiunea!

Două degete spumă! Cum trebuie să torni berea în pahar pentru a obține perfecțiunea!

În Germania și chiar și la noi oamenii sărbătoresc Oktoberfest. Cum principala caracteristică a acestui festival este berea de toate felurile, ar trebui să învățați un lucru util - cum să torni berea în pahar.

Sambata, 04.10.2014, 01:56
ALBUM DE FAMILIE: Gordon Ramsay are cu ce se mândri! Este un bucătar renumit, are acasă o soție superbă și patru copii!

ALBUM DE FAMILIE: Gordon Ramsay are cu ce se mândri! Este un bucătar renumit, are acasă o soție superbă și patru copii!

Este unul dintre cei mai aprigi Chefi din lume, nu degeaba a lansat reality-show-ul "Hell's Kitchen", însă în spatele imaginii de bărbat dur se află un familist convins. Faceți cunoștință cu Gordon Ramsay - soț și tată

Vineri, 03.10.2014, 16:01
x