După un service ratat, jurații s-au gândit să le testeze concurenților capacitatea de a recunoaște alimentele.
Luni, 13.10.2014, 13:07Dezamăgiți de prestația de până acum a concurenților, cei trei Chefi le-au cerut celor două echipe să aleagă câte doi nominalizați pentru eliminare
Luni, 13.10.2014, 13:05După ce s-au chinuit să scoată câteva farfurii pe sală, cele două echipe au parte de o "surpriză" din partea lui Chef Florin.
Luni, 13.10.2014, 13:04Epuizându-se stocul de pește, Valentin își încearcă norocul în echipa fetelor. Acesta merge alături pentru a le cere ajutorul. Aici se lovește însă de un zid.
Luni, 13.10.2014, 13:03Ambele echipe sunt într-o stare de agitație, încercând să scoată ele mai bune preparate. Dacă fetele au reușit deja să servească o farfurie, echipa albastră, a băieților, se chinuie să termine două porții de risotto.
Luni, 13.10.2014, 13:02Mihaela este din București și a început să gătească de mică, fiind nevoită să preia din atribuțiile casei. A crescut fără tată pentru că părinții s-au despărțit când avea numai 3 ani. Mai are încă trei frați
Luni, 13.10.2014, 11:10Elena s-a născut în Republica Moldova, unde a copilărit până la 15 ani când s-a mutat în România. A început să gătească la vârsta de 13 ani, când rămânea singură acasă, părinții fiind plecati la serviciu
Luni, 13.10.2014, 11:02Denis e născută în județul Sibiu, dar este stabilită în Spania de mulți ani. Studiază gastronomia și tocmai a încheiat anul al treilea de Științe gastronomice și arte culinare, la Universitatea Basque Culinary Center, în Spania
Luni, 13.10.2014, 10:50Tavi este din Bacău, are 25 de ani și muncește ca bucătar în Marea Britanie
Luni, 13.10.2014, 10:44Cătălin a început să lucreze la 18 ani într-un restaurant, ca piccol, iar dupa numai jumătate de an a trecut în bucătărie
Luni, 13.10.2014, 10:29Augustin s-a născut în Cluj-Napoca și are 28 de ani. Spune că a avut o copilărie frumoasă, cu mulți prieteni și sute de amintiri. O întâmplare nefericită și o mare încercare în viață l-au adus aproape de pasiunea pentru gătit, care i-a devenit și meserie
Luni, 13.10.2014, 10:04Cunoscutul cântăreț și jurat "Next Star" se distrează de minune în postura de tătic și bucătar. Acesta a postat o fotografie pe o rețea de socializare în care ne demonstrează că se descurcă bine și în bucătărie
Duminica, 12.10.2014, 13:02Au stat împreună 24 de ore din 24, 7 zile din 7, au muncit împreună în bucătărie, s-au întrecut, au împărţit şi momente frumoase, dar şi vorbe acide. Între concurenţii din ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” s-au legat şi prietenii, au apărut şi antipatii şi aproape fiecare dintre ei a rămas cu o poreclă primită în casă, pe perioada filmărilor
Duminica, 12.10.2014, 11:25Ediţia de luni aduce un nou service în restaurantul din “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” şi, odată cu asta, multă tensiune. Lucrul bine făcut necesită atenţie, concentrare şi dăruire, iar concurenţii trebuie să demonstreze că au învăţat ceva din primul service în restaurant.
Duminica, 12.10.2014, 11:15Ingrediente un ou două cești de ulei vegetal o linguriță și jumătate de apă o ceașcă de mix pentru negresă spray de gătit bucăți de ciocolată (duupă preferințe) Mod de preparare Peste ou se adaugă apa și uleiul și se...
Duminica, 12.10.2014, 11:02Compune muzică și preparate de top în același timp. Ștefan este unul dintre concurenții reality-show-ului Hell's Kitchen - Iadul bucătarilor, care ne-a impresionat cu povestea sa de viață. El reușește să îmbine pasiunea pentru muzică și cea pentru gătit
Vineri, 10.10.2014, 15:41Prezent la un eveniment extrem de important în București, Florin Dumitrescu și-a răpit puțin timp pentru a povesti despre activitatea sa zilnică
Vineri, 10.10.2014, 13:56Participă zilnic, de luni până vineri, la concursul Hell's Kitchen- Iadul Bucătarilor și poți avea ocazia să câștigi un șorț sau o mânușă de bucătărie personalizată cu logo-ul emisiunii
Vineri, 10.10.2014, 12:05Risotto-ul este un preparat foarte popular în Italia, care ulterior a început să se bucure de recunoaștere pe plan internațional.
Vineri, 10.10.2014, 11:49Există mulți artiști care încearcă să creeze rochii din diverse materiale bizare, majoritatea folosind hârtia. Mâncarea "purtabilă" este însă cireașa de pe tort
Vineri, 10.10.2014, 11:12În timp ce restul lumii consideră frunzele simple ornamente sau "mizerie" pe străzi pe perioada toamnei, acestea sunt delicatese culinare în Japonia
Joi, 09.10.2014, 13:56Ingrediente Piept de rață 1 bucată Spanac baby 150 g Polenta 200 g Sare Piper Unt 50 g Ulei de măsline 30 ml Ardei gras (roșu, galben, verde, câte o jumătate din fiecare) Zucchini 1 bucată Mod de preparare Se pune pieptul de...
Joi, 09.10.2014, 13:38Ingrediente O jumătate de piept de pui 100 g de couscous 30-40 g de miez de nucă 10 stafide albe zeamă de la o jumătate de portocală 200 g de gălbiori 150 g de smântână 50 g de unt bun (unt sărat de preferință) Mod de preparare...
Joi, 09.10.2014, 13:25Cu siguranță te-ai întrebat cine a făcut prima prăjitură din lume. Puțini sunt cei care știu răspunsul la această întrebare.
Joi, 09.10.2014, 11:38Ingrediente cotlet de miel 200-250 gr Ceapă 2 buc Rozmarin o crenguță Pătrunjel 1/2 legătură Oțet de vin 1 lingură Ulei de floarea soarelui 100 ml Boabe de piper roșu 30 gr Boia o linguriță Cimbru o crenguță Orez basmatic 100...
Joi, 09.10.2014, 11:17Ingrediente Piept de curcan 3x 50 g Frunza de salvie jumatate per beef Bacon 3 felii mici Couscous 1 frunza de dafin 1 ram mic de cimbru 5 boabe de piper negru Sare ardei gras (galben, rosu si verde) Patrunjel Lamaie Vin rosu (Cabernet...
Miercuri, 08.10.2014, 16:29Ingrediente 1 bucata piept de rata 200 g cartof dulce 30 g unt 1 ceapa mica sau 2 echalottes 200 ml apa sau supa de legume 20 ml smantana de gatit 35 % grasime Nucsoara 100 ml otet balsamic 1 steluta de anason ¼ baton de scortisoara 10 ml...
Miercuri, 08.10.2014, 16:24Ingrediente 200 grame cotlet de berbec (dezosat) 50 ml vin rosu 2 catei de usturoi 150 grame cartofi o ceapa alba mare un fir de rozmarin o lingura de zahar o lingurita de otet balsamic o lingurita sos de soia sare piper Mod de preparare...
Miercuri, 08.10.2014, 16:20Ingrediente cotlet de miel 200-250 gr Ceapa 2 buc Rozmarin o crenguta Patrunjel 1/2 legatura Otet de vin 1 lingura Ulei de floarea soarelui 100 ml Boabe de piper rosu 30 gr Boia o lingurita Cimbru o crenguta Orez basmatic 100 gr Dovlecel...
Miercuri, 08.10.2014, 16:07Andreea are 29 de ani și este din Câmpina. Lucrează în prezent ca bucătar șef într-un restaurant din Capitală. Își crește singură băiețelul în vârstă de trei ani. Provine dintr-o familie în care s-a gătit foarte mult, toată lumea a fost și este pasionată de gastronomie, însă nimeni nu a urmat o cariera în acest sens până la ea.
Miercuri, 08.10.2014, 13:52Ingrediente pisica de mare sau calcan 1,500 gr spanac 0,800 gr unt 80% 0,250 gr oua 2 buc ceapa alba 0,070 gr usturoi 0,010 gr ulei de masline 0,050 ml lamaie 1 bucata telemea de vaca (nu prea sarata) 0,200 gr dovlecei (sau zucchini) 3...
Luni, 06.10.2014, 20:36După o zi în care unii s-au relaxat și alții au muncit, a venit vremea service-ului. Ambele echipe s-au pregătit spiritual pentru deschiderea restaurantului. Cu sufletul la gură concurenții așteptă să afle pe ce posturi vor lucra
Luni, 06.10.2014, 15:46De fiecare dată când restaurantul Hell's Kitchen se deschide, rețetele concurenților par să dispară ca prin minune
Luni, 06.10.2014, 15:45Nu știm dacă invidia se află de fapt în spatele reacțiilor lui Valentin, însă un lucru este cert, s-a amuzat copios pe seama fetelor
Luni, 06.10.2014, 15:28Echipa albastră a avut ghinionul de a fi pedepsită de cei trei Chefi, motiv pentru care a ajuns să curețe camerele doamnelor
Luni, 06.10.2014, 15:17După o zi relaxantă fetele au avut parte de o surpriză neașteptată, fiind vizitate de însuși Chef Sorin Bontea
Luni, 06.10.2014, 15:10După un prim service în restaurant care le-a pus mari probleme și le-a arătat că mai au de muncă până să se ridice la nivelul pretențiilor celor trei jurați, concurenții de la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” au parte săptămâna aceasta de o provocare neașteptată
Luni, 06.10.2014, 14:58Obosiți după o zi de muncă, băieții se retrag în casă pentru a se odihni și a savura o porție de supă
Luni, 06.10.2014, 14:23Cum o zi de răsfăț la Spa nu se poate petrece nud, fetele au fost invitate la o sesiune de cumpărături, unde s-au plimbat printre raioane întregi de costume de baie
Luni, 06.10.2014, 14:11Competiția acerbă dintre concurenții reality-show-ului este tot mai intensă! Fiecare dintre echipe se străduiește să dea tot ce este mai bun însă emoțiile și tensiunea își spun de multe ori cuvântul
Luni, 06.10.2014, 13:57Echipa albastră este învinsa ultimei probe. În timp ce pe fete le așteaptă un tratament VIP, băieții trebuie să facă ordine și disciplină în bucătărie.
Luni, 06.10.2014, 13:48Jurizarea probei a început dur. Chef Florin Dumitrescu a avut ca invitați pe chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu. Emoțiile au fost maxime.
Luni, 06.10.2014, 13:47Chef Florin Dumitrescu i-a luat pe concurenți în primire și i-a anunțat că au 60 de minute la dispoziție să gătească animalul prins, alături de o garnitură potrivită.
Luni, 06.10.2014, 13:46Dimineața a început în forță pentru concurenți. Surpriza pregătită pentru ei i-a luat cu totul prin surprindere.
Luni, 06.10.2014, 13:45Imediat după ce a avut loc prima eliminare din concurs, Angi Lepădatu a revenit în casă și a avut un moment în care au cuprins-o lacrimile.
Luni, 06.10.2014, 13:44Chef Florin Dumitrescu a anunțat că are nominalizări de făcut. Tensiunea este din ce în ce mai mare în rândul participanților.
Luni, 06.10.2014, 13:43Încălziți cuptorul la 350 °. Măcinați fursecurile cu ghimbir împreună cu nucile și zahărul de cofetărie. Adăugați untul și omogenizați
Luni, 06.10.2014, 10:26Tot ceea ce trebuie să faci este să urmezi pașii din imagini
Sambata, 04.10.2014, 02:03În Germania și chiar și la noi oamenii sărbătoresc Oktoberfest. Cum principala caracteristică a acestui festival este berea de toate felurile, ar trebui să învățați un lucru util - cum să torni berea în pahar.
Sambata, 04.10.2014, 01:56Este unul dintre cei mai aprigi Chefi din lume, nu degeaba a lansat reality-show-ul "Hell's Kitchen", însă în spatele imaginii de bărbat dur se află un familist convins. Faceți cunoștință cu Gordon Ramsay - soț și tată
Vineri, 03.10.2014, 16:01