Antena Căutare

A început numărătoarea inversă! Ce spun chefii despre drumul spre Hells Kitchen – Iadul Bucătarilor

Toamna aceasta chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu deschid porțile infernului culinar în show-ul “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, la Antena 1.

Toamna aceasta chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu deschid porțile infernului culinar în show-ul “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, la Antena 1.

Cei trei au început deja filmările pentru noul proiect, filmări pe care le-au așteptat cu nerăbdare. Ce peripeții au întâmpinat și cum au decurs filmările aflați chiar de la cei mai duri chefi.

1. Unde au fost realizate si cum au decurs filmarile pentru noul promo?
Cătălin Scărlătescu: În afara Bucureștiului, pe un drum spre Corbeanca.
Sorin Bontea: A fost interesant la filmări, tuturor ne-a plăcut ideea. Vă dați seama că între noi trei și echipă glumele s-au ținut lanț. Florin a țipat cel mai mult și mai tare dintre noi, cred că își făcea încălzirea pentru Hells Kitchen. Ne-am distrat, deși căldura ne-a cam dat de furcă, vă dați seama cum e să filmezi cu geaca de biker pe tine la peste 30 de grade.

2. Care este ideea din spatele promo-ului, ce mesaj incearca sa transmita?
Florin Dumitrescu: Route to Hell. Drumul spre Iadul bucătarilor. Joaca s-a terminat. Și ce imagine mai bună pentru a sugera asta decât prin intermediul unor motoare puternice și nervoase?!

3. Ai mai mers cu motorul inainte? Cum a fost prima experienta pe un chopper?
Cătălin Scărlătescu: Nu, niciodata. A fost prima expriență si mi-a plăcut mult. Am avut un sentiment pe care nu l-am trăit niciodată. Mi se pare o chestie... bărbătească. Îmi amintesc că ne-am amuzat mult, iar personajul central a fost, la un moment dat, găina care apare în deschidere, pentru că noi nu înțelegeam care e rolul ei. Până la urma a luat-o acasă stilista noastră, Eniko, nu ca s-o gătească, ci ca să alerge liberă prin grădina ei.
Florin Dumitrescu: Motoarele m-au atras întotdeauna, deși nu știu să le conduc. Mi-ar plăcea să am un motor, însă cred în același timp că e o pasiune periculoasă, trebuie să fii extrem de atent, de echilibrat, de precaut. A fost haios că la un moment dat stăteam pe marginea drumului și oprește o mașină și cineva începe să descarce un grătar și produsele lui Scărlătescu. Ne era foame și el a avut grijă să încingă un grătar pe câmp. Priveliștea a fost de-a dreptul epică! 
Sorin Bontea: Nu am mai condus un motor, dar de plimbat cu unul, m-am mai plimbat. Cand eram mic tata avea un vecin cu o Mombră. Aveam vreo 13 ani și eu și fiul lui eram în culmea fericirii când ne plimba cu ea. Când am mai screscut o luam pe furiș și ne plimbam singuri. Însă de data aceasta a fost altceva. Mi-a plăcut foarte mult la filmare, iar în pauze m-am și plimbat cu unul dintre bikeri. E o experiență frumoasă. Fiul meu, Iulian, își dorește și el un motor, dar ne mai gândim daca luăm sau nu.

Nu uitaţi! Chef Florin Dumitrescu, Chef Sorin Bontea şi Chef Cătălin Scărlătescu v-au pregătit, din toamnă, la Antena 1, cel mai aşteptat cooking show: "Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor".

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x