Antena Căutare

Ce înseamnă CU ADEVĂRAT Hell’s Kitchen? Chefii îţi explică!

Într-un interviu acordat recent, cei trei chefi au vorbit despre „Hell’s Kitchen” şi despre ceea ce înseamnă cu adevărat acest show.

Într-un interviu acordat recent, cei trei chefi au vorbit despre „Hell’s Kitchen” şi despre ceea ce înseamnă cu adevărat acest show.

Sorin Bontea a spus că emisiunea a fost o adevărată provocare pentru toţi trei, căci nu avem de-a face cu o emisiune culinară, ci cu un veritabil reality show. Acesta surprinde în modul cel mai sugestiv viaţa de zi cu zi a unui bucătar, cu toate peripeţiile ce pot apărea.

De asemenea, „Hell’s Kitchen” nu se vrea a fi o emisiune în care participanţii gătesc la liber timp de o oră. Aici totul este contra cronometru, căci într-o oră trebuie servite uneori până la 30 de persoane. Concurenţii de la această emisiune trec prin aceleaşi situaţii ca cele ale unui bucătar adevărat, care trebuie să facă totul repede şi cât mai bine pentru clienţii săi. Asta înseamnă reality show, iar emisiunea are puterea de a ţine publicul cu sufletul la gură.

Rămâi uimit dacă afli ce mănâncă CHEFII când ajung acasă!... Surpriză de proporţii! Paramedicii iau cu asalt ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x