Antena Căutare

De la agonie la extaz! Unii în club, alții la sortat gunoiul!

În timp ce o parte dintre concurenți se distrează într-un club din Centrul Vechi alături de Muneer, ceilalți s-au echipat din plin pentru a înfrunta mormanele de gunoi ce trebuie sortate.

În timp ce o parte dintre concurenți se distrează într-un club din Centrul Vechi alături de Muneer, ceilalți s-au echipat din plin pentru a înfrunta mormanele de gunoi ce trebuie sortate.

Așadar, după faptă și răsplată. Spre surprinderea tuturor, Paul a fost în club alături de mama sa, Rebeca. Când acesta a părut încântat de prezența unei tinere, mama nu a ratat ocazia de a se asigura că fata este îndeajuns de bună pentru Paul.

Chiar și concurenții care s-au ocupat de sortarea gunoiul au avut parte de mici momente de amuzament. Totuși, clubberii au mai avut parte de o surpriză din partea lui chef Scărlătescu: câțiva lăutari nocturni, pentru a mai destinde atmosfera.

Jurizarea se lasă cu surprize de proporții! Câștigătorii merg în Centrul Vechi, alături de Muneer și cei trei chefi!... Accident în restaurantul ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”: Monica a fost scoasă cu salvarea din bucătărie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x