Antena Căutare

Denis, Tavi, Cătălin și Dani se luptă pentru un loc în finala ”Hell’s Kicthen – Iadul Bucătarilor”

După multe service-uri cu emoții, după multe probe solicitante, critici, dar și laude, după momente de bucurie, dar și de dezamăgire în bucătărie, cei trei chefi, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea i-au ales aseară pe cei patru concurenți care se vor lupta pentru un loc în finala ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” de săptămâna viitoare.

După multe service-uri cu emoții, după multe probe solicitante, critici, dar și laude, după momente de bucurie, dar și de dezamăgire în bucătărie, cei trei chefi, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea i-au ales aseară pe cei patru concurenți care se vor lupta pentru un loc în finala ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” de săptămâna viitoare.

Astfel, Denis, Tavi, Cătălin și Dani se vor întâlni azi, de la 20.30, la Antena 1, în bucătăria în care au împărțit și clipe de bucurie, dar și ciocniri de orgolii și replici acide, pentru a se întrece pentru un loc în marea finală.

Seara de luni a adus un service greu, cu o altercație între Cătălin și Kinga, dar și cu nervi întinși la maximum pentru Augustin. Cu tigăile și ingredientele pregătite, cei șase concurenți rămași în cursă au dat totul pentru a impresiona. Regula serii a fost ca fiecare dintre ei să ajungă în față, pe postul de chef. Cătălin nu a reușit să își stăpânească furia și s-a luat la harță cu Kinga. La rândul ei, aceasta nu s-a lăsat mai prejos și a insistat să își termine singură preparatul, fără ajutorul lui Cătălin. Deși la proba de dimineață a fost declarată câștigătoare, fiind răsplătită cu o ședință foto și o apariție în celebra revistă culinară BBC Good Food, Kinga a părăsit concursul luni seară, cu durere în suflet.

”Nu sunt dezamăgită de mine, sunt dezamăgită de nedreptate! Cineva vrea să-și atingă scopul cu orice mijloace! Trebuia să joc în alt stil", a spus aceasta în timp ce se pregătea să plece.

Și Augustin a fost apostrofat toată seara de către chef Bontea, iar finalul service-ului i-a adus o veste proastă: trebuie să predea și el tunica. ”Sunt un pic dezamăgit, dar mult mai mult sunt mândru”, a spus acesta.

"Ai ajuns în primii cinci! Felicitări", au încearcat chefii să-l consoleze.

Seara s-a încheiat în patru concurenți rămași în cursa pentru finală. Acești semifinaliști se vor întrece în ediția de marți, 16 decembrie, de la 20.30, pentru un loc în finală. Probele prin care trebuie să treacă vor fi pline de neprevăzut, chefii le vor rezerva multe surprize, unele de-a dreptul emoționante și fiecare dintre ei va pune la bătaie toate mijloacele de care dispune, corecte sau nu, pentru a-și salva locul în concurs. Așa se face că în ediția de diseară telespectatorii Antena 1 vor avea parte de o porție incendiară de “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, la finalul căreia jurații vor alege finaliștii primului sezon.

Denis o ia RAZNA de TOT și ATACĂ! IADUL se DEZLĂNȚUIE!... Tensiune fără precedent! Cine părăseşte COMPETIŢIA?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x