Antena Căutare

Moment emoționant în Iadul bucătarilor! Denis, Mihaela și Valentina au vorbit cu cele mai dragi persoane din viața lor!

Nu este ușor să faci față unei competiții precum Hell's Kitchen, mai ales că sunt momente grele, în care ți-ai dori să îi ai aproape pe cei dragi!

Nu este ușor să faci față unei competiții precum Hell's Kitchen, mai ales că sunt momente grele, în care ți-ai dori să îi ai aproape pe cei dragi!

Pentru că au reușit să câștige o probă împotriva băieților, echipa roșie a avut ocazia de a da telefoane acasă pentru a vorbi cu familia.

Denis, studentă la gastronomie în Spania, nu și-a mai văzut părinții de aproape un an de zile. Aceasta mărturisește că îi este extrem de dor de mama sa, pe care o admiră pentru puterea cu care i-a ajutat pe toți din familie.

Mihaela, o mămică devotată, a reușit să verse câteva lacrimi de dorul fiicei sale, în timp ce Valentina a putut auzi glasul băiețelului său.

Băieții le-au ajutat pe fete în timpul service-ului, iar Elena a fost eliminată cu multă zarvă din ”Hell’s Kitchen – Ia... Andreea și Kinga, două mămici cu povești de viață impresionante!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x