Antena Căutare

Pregătiri și TENSIUNI! Schimb DUR de replici între Valentina și Angi!

Brusc, agitația începe în bucătărie. Cele două echipe încep pregătirile pentru marea deschidere. Între timp, tensiunile încep să apară în echipa roșie.

Brusc, agitația începe în bucătărie. Cele două echipe încep pregătirile pentru marea deschidere. Între timp, tensiunile încep să apară în echipa roșie.

„Mai bine aș prefera ca chef Florin să-mi tragă în cap cu tigaia și să-mi spună c-am greșit decât să o văd așa lângă mine” a spus Angi despre Valentina.

Nici Valentina nu se lasă mai prejos, spunând despre adversara ei că „este o aeriană cu gura mare, cu țăcănelile ei, cu oala de noapte, cu bigudiuri. Fierbe bigudiuri, amestecă cu lingura, nu știu ce le face. Asta e Angi”.

„Nu mă mai sperie nimic”! Încep pregătirile în bucătăria Hell's Kitchen!... Angi și Valentina sunt LA CUȚITE! Schimb de REPLICI ACIDE și amenințări!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x