Antena Căutare

Sexy, pe tocuri în bucătărie! Fetele demonstrează că pasiunea pentru gătit cere sacrificii!

Cine a spus că să fii femeie este ușor nu știe despre ce vorbește. Aflate în bucătăria iadului, fetele din echipa roșie se străduiesc să facă față cu brio primei probe la care Chefii le-au supus

Cine a spus că să fii femeie este ușor nu știe despre ce vorbește. Aflate în bucătăria iadului, fetele din echipa roșie se străduiesc să facă față cu brio primei probe la care Chefii le-au supus.

Îmbrăcate frumos și încălțate cu tocuri înalte, doamnele se învârt, aleargă și fac piruete printre ustensilele din bucătărie.

"Nu mai pot! Eu mă descalț!" sunt vorbele care se aud în mod repetat în bucătăria lor.

De la gară, direct în IAD! Noii concurenți au parte de surprize la venirea în restaurantul Hell's Kitchen... Concurenții fac cunoștință cu IADUL! Prima probă "de foc" îi supune unui test în condiții INEDITE!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x