Antena Căutare

Tudor Gabriel vrea să facă o fundație pentru a-i ajuta pe cei dependenți de jocurile de noroc

A avut mult de pierdut în viață din cauza pasiunii pentru jocurile de noroc, de la afaceri și până la familie. Acum simte că ar putea să-și folosească propria experiență pentru a-i ajuta și pe alții: Tudor Gabriel, concurentul de la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”, ar vrea să inființeze o fundație pentru a-i ajuta pe cei dependenți de jocurile de noroc

A avut mult de pierdut în viață din cauza pasiunii pentru jocurile de noroc, de la afaceri și până la familie. Acum simte că ar putea să-și folosească propria experiență pentru a-i ajuta și pe alții: Tudor Gabriel, concurentul de la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”, ar vrea să inființeze o fundație pentru a-i ajuta pe cei dependenți de jocurile de noroc. ”Când m-am înscris în concurs mi-am dat seama că pot să promovez o idee care mă macină de mai mulți ani, să fac o fundație pentru oameni cu adicții și în special pentru cei cu dependențe de jocurile de noroc. Cred că așa aș putea folosi propria experiență ca să-i ajut și pe alții”, spune Tudor.

Sătmăreanul în vârstă de 36 de ani mărturisește că pasiunea pentru jocurile de noroc i-a adus cele mai mari pierderi din viață: ”Povestea jocurilor de noroc este reală și așa este, mi-a mâncat afaceri, case, mașini, bani… un divorț… și a doua căsnicie, din care provine și băiețelul meu, Luca. A fost și este o despărțire de comun acord, tocmai pentru a proteja afacerea de familie de care se ocupă soția mea și pentru a proteja copiii. Nu suntem certați, ne sunăm zilnic și vorbim la telefon, plecăm în vacanțe cu copiii de câte ori putem și avem timp. Eu iau parte la câte evenimente pot din viața lor și încă fac parte din viața lor și voi face parte mereu.”

Tudor a ajuns la “Hell’s Kitchen” într-un moment de reconfigurare a vieții. Pasionat de bucătărie, simte ca ar putea folosi această abilitate pentru a o lua de la zero. Plecat la 18 ani din țară, a început să gătească la început din nevoie, apoi din pasiune. A schimbat multe joburi, a pus pe picioare numeroase afaceri în diverse domenii, dar a și pierdut foarte multe din cauza unui hobby costisitor: jocurile de noroc. Prima oară a muncit într-o bucătărie profesionsită în Viena, unde a început ca spălător de vase, avansând apoi în diverse posturi. A lucrat în Germania, Austria, Franța, Belgia. Știe cum să pună pe picioare o afacere, numai că aproape toate firmele pe care le-a înființat au ajuns la zero în urma jocurilor de noroc. Are un baiat în vârstă de 3 ani, iar soția sa mai are un copil din căsătoria anterioară, în vârstă de 8 ani. Tot jocurile de noroc i-au adus două divorțuri. Gătește cu mare plăcere gulaș de cartofi unguresc, sote de ficat de porc și supă cremă de usturoi.

”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” este în fiecare luni și marți de la 20.30 la Antena 1.

Michael Pascale de la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”, recomandat de New York Times... Chef Florin Dumitrescu se răzbună pe colegii lui de jurizare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x