Antena Căutare

Câte trei maramureșence, una mai mândră ca alta, au fost alese pe sprânceană de Dana Săvuică și Ionuț Iftimoaie, după prima ediție „Ie, Românie”

Ionuț Iftimoaie și Dana Săvuică s-au descurcat de minune, în prima ediție "Ie, Românie". Fiecare a fost nevoit să-și aleagă din echipa sa trei mândruțe pentru finala de astăzi, din a doua ediție a emisiunii.

Ionuț Iftimoaie și Dana Săvuică s-au descurcat de minune, în prima ediție "Ie, Românie". Fiecare a fost nevoit să-și aleagă din echipa sa trei mândruțe pentru finala de astăzi, din a doua ediție a emisiunii.

Cele două vedete, Dana și Ionuț, au umblat din casă în casă, pe ulițele din Botiza, Bogdan Vodă, Șieu și Rozavlea și au reușit să găsească cele mai mândre fete și cei mai talentați localnici.

Fetele au fost alese pe sprânceană, după probele cu pricina, iar cele mai bune dintre ele - adică șase domnișoare una și una - au auns în în finala din această seară, care va fi urizată de Andreea Bălan, Nicolai Tand și Cosmin Seleși.

Nu a fost deloc o misiune ușoară, căci fetele sunt maramureșence veritabile care încă păstrează vie tradiția Maramureșului istoric. Picioci, bloadăr, stelaj, canceu, ratită. Ați înțeles ceva? Nici vedetele noastre! Mândrele le-au dat K.O. cu "dicționarul maramureșean", dar în cele din urmă, totul s-a terminat cu bine, iar câte trei Ilene Cosânzene din fiecare echipă au ajuns în fața juraților, la „Ie, Românie”.

Ionuț Iftimoaie și Dana Săvuică, misiune îndeplinită! Ele sunt finalistele primei ediții “Ie, Românie”, alese pe sprânce... Cea mai frumoasă și talentată fată din Maramureș se alege, în această seară, la "Ie, Românie"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Emisiunea ,,IE, Românie” explorareaza cele mai frumoase zone cu scopul de a descoperi oameni care să poată reprezenta cu mândrie țara. Fiecare va avea doi invitați speciali- două vedete ce vor bate colțurile României la pas, în căutarea de fete frumoase și oameni talentați. După preselecții, concurenții aleși vor fi nevoiți să demonstreze că pot menține tradiția vie, indiferent de tipul talentului lor, într-o gală regională. Câștigătorii vor fi desemnați de juriul show-ului. In ultima săptămână, capitala va găzdui finala națională, unde același juriu va alege cea mai mândră dintre cele nouă fete descoperite de vedetele participante, în regiunile istorice ale României. 

Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/ie.romanie/

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x