Antena Căutare

Dana Săvuică, pusă la treabă de mândruțe! Vedeta a muls vaca: ”Nu pot să trag, mi-e milă de ea. Mă doare pe mine...”

Gemenele descoperite de Dana Săvuică i-au copt-o! A fost pusă la treburile gospodărești. Vedeta a făcut cunoștință cu o văcuță.

Gemenele descoperite de Dana Săvuică i-au copt-o! A fost pusă la treburile gospodărești. Vedeta a făcut cunoștință cu o văcuță.

Și s-a pus pe muls, mai cu chiu, cu vai: ”Nu pot să trag, mi-e milă de ea. Mă doare pe mine...”, spune vedeta, în timp ce încearcă să-și facă datoria.

Fetele au asistat-o pe tot parcursul... mulsului.

Frigul bată-l vina! Ionuț Iftimoaie, omenit din poartă-n poartă: ”Dacă mai beau încă unul, le văd pe toate frumoase”... Văcuțele, tratate regește de Mircea Radu, spre disperare vedetelor! Prezentatorul le-a pus să asculte Mozart: „Eu am auz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Emisiunea ,,IE, Românie” explorareaza cele mai frumoase zone cu scopul de a descoperi oameni care să poată reprezenta cu mândrie țara. Fiecare va avea doi invitați speciali- două vedete ce vor bate colțurile României la pas, în căutarea de fete frumoase și oameni talentați. După preselecții, concurenții aleși vor fi nevoiți să demonstreze că pot menține tradiția vie, indiferent de tipul talentului lor, într-o gală regională. Câștigătorii vor fi desemnați de juriul show-ului. In ultima săptămână, capitala va găzdui finala națională, unde același juriu va alege cea mai mândră dintre cele nouă fete descoperite de vedetele participante, în regiunile istorice ale României. 

Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/ie.romanie/

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x